måndag 15 april 2013

Före/efter: Nyklippt pojke

Oklippt och nyklippt son. En dusch mellan fototillfällena.


Före och efterbilder brukar väl mestadels handla om hem och renovering, men idag handlar det om min sons frisyr. Eller "frisyr" får man väl säga för det är ju inte någon riktig frisyr än. Men det är ju i alla fall hår. Hår som funnits med sedan födseln.

Jag klippte honom förra veckan och det var första gången som saxen sattes i detta hår. En stund med hårtrimmern och en stund med sax, där emellan fick jag stoppa in nappen i munnen. Det blev inte riktigt jämt och så men det är i alla fall toppat. Jag var lite tudelad till att klippa av de söta lockarna men det är ju trots allt bra för hårväxten gissar jag. Många på Instagram och även mina föräldrar tyckte att han ser äldre ut som nyklippt. Jo jag håller nog med. Han är ju snart inte en bebis längre utan en liten kille.

Här kan ni se inlägget om första gången Lilly blev klippt av mig. Hon var 1,5 år istället för Valter som är knappt 1 år.


Före. 


Efter.




14 kommentarer:

  1. Sötnos! Klippte min ena tjejs lugg här om dagen och ja.. det blev inte perfekt precis, men den hänger iaf inte i ögonen :)

    SvaraRadera
  2. Det blir alltid äldre när man klipper! Lyxigt att få klippa själv. Det finns inte en chans här hemma tyvärr.
    Söt både innan o efter :)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det så: innan en bebispojk och efter en liten kille :)

      Radera
  3. ÅH så fantastiskt söt han är, er lilla prins!

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Men den där söta ungen - är han inte galetblik syrran sin?
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Roligt att du säger det! Många tycker de är olika. Även om de har olika ögonform och olika näsor så är de ändå lika på nåt konstigt sätt :)

      Radera
  5. det blev ju bra! Tur att Colin knappt har något hår... ser inte fram emot att försöka klippa den vilden ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det går säkert bra den dagen det behövs! Lilly var ett halvår äldre än Valter när jag klippte henne. Valter har liksom mer hår så därför behövdes det tidigare.

      Radera
  6. Så fina lockar han hade, men det kan ju inte bli hur vildvuxet som helst heller. Jag är imponerad av dina frisörtalanger, jag kommer snart behöva ge mig på lill-tjejens kalufs. Hur i hela världen fick du honom att sitta still? Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kände precis så, egentligen gillade jag lockarna med kände ändå att det blev bäst för hårkvaliten om jag klippte honom. Han gillade inte hårtrimmern... men med nappen i munnen gick det ok. Och en leksak i handen. Men det var snabba ryck :)
      Som tur är är det rufsigt ändå så man ser inte att det är lite ojämnt.

      Radera