söndag 9 december 2012

Sova i stor säng

Lillys nya säng, provisoriskt i sitt gamla rum i väntan på det nya. Sängen heter Troll Philipa och är en juniorsäng. Vi köpte den på Jollyroom.se


Här flyttar vi runt på sängar, mellan rum och mellan barn. Valter har äntligen fått ta över Lillys spjälsäng. Han har knappt kunnat sträcka ut sig raklång i sin moseskorg de sista veckorna. Men nu kan han ligga raklång igen. Vänder och vrider på sig gör han också. Inspekterar sin nya säng för fullt. I sitt nya rum. Det rummet som idag är kontor och som ska bli Lillys nya rum. Men i väntan på att det renoverats så Lilly kan flytta in får Valter bo provisoriskt där. Sen ska Lillys nuvarnande rum bli Valters. Jo vi flyttar som sagt runt både sängar och mellan rummen.

I natt sov Valter första natten i eget rum och det gick riktigt bra. Visst vaknar han ibland och särskilt när förkylning stökar dessutom. Men vi slipper störa hans sömn när vi går och lägger oss. Och vi slipper vakna av minsta ljud från honom. 

Lilly sover också bra i sin säng. Idag på lunchvilan kom hon dock på att man kan smyga upp och kika ut genom dörren...


6 kommentarer:

  1. Superfin barnsäng! Vi slog till på en stor (90 cm) säng till Minna direkt efter spjälsängen.. :-)

    SvaraRadera
  2. Vad bra att han verkar trivas i spjälsängen. :) Kram

    SvaraRadera
  3. Sååå fin säng! Svårt att hiyya fina barnsängar, du har lyckats.

    SvaraRadera
  4. Klart man måste testa att gå upp mitt i vilan när man får all den friheten. Klart att båda barnen trivs.
    Kram Anita

    SvaraRadera
  5. Ah vilken sot sang. Snart ar det dags for Dixie att byta upp sig, ta steget fran spjalsang till riktig. Vart hittade ni er? kram towe.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst känns det "stort" att byta från spjälsäng. Vi hade nog haft kvar vår ett tag till om det inte var för att Valter behövde den. Det kändes dumt att köpa en spjälsäng till för bara en kort tid.

      Vi köpte denna Troll Philippa på www.jollyroom.se Det funkar alltid jättebra att beställa hos dom.

      Lycka till med valet!
      Kram Linda

      Radera