tisdag 25 juni 2013

Idag men inte idag

Sommarlov och tre timmar i lekparken. 
(Lilly; mössa Villervalla, klänning Tumble N Dry, leggings Name It, skor Adidas. Valter; mössa Intersport, body Lindex, byxor Zara, sandaler Kavat.)


Som vanligt är inte bilderna från idag. Men de har en sverigemössa precis som bilderna från igår. Ja, helt osammanhängande. Eller sammanhängande. Det enda som stämmer med dagen idag är att vi varit i lekparken. Tre timmar. Oj vad Lilly cyklade och cyklade. Till lekparken, på skatebordplanen, till nästa lekpark och sedan hem. Små ben var trötta efter denna förmiddag då vi överraskade oss själva med att vara i lekparken redan klockan nio. Det är väl såhär det kommer vara att ha sommarlov. Full fart från morgon till kväll. Tänk om mamma också fick somna i soffan 18:20 efter en hektisk dag. Det skulle se ut det va. Haha.

4 kommentarer:

  1. Japp en eftermiddagsvila skulle man vilja ha ibland när man har heldag "hemma". otroligt att de själva kan hålla igång så energiskt ändå. :-)

    SvaraRadera
  2. Alltid härligt med parkhäng:)!

    SvaraRadera
  3. Härligt när man kan vara ute hela dagarna!!
    Fint ni fått på altanen. Där kommer ni bo i sommar.

    Ha en toppen dag!
    Kram Kia

    SvaraRadera
  4. Härliga bilder!

    Här var det kanonväder igår men idag är det nästan lite höstlikt. Blåsigt och regnigt. Hoppas solen hittar hit snart igen så att barnen kan bada i poolen och vara ute och mysa.

    Kram Linda

    SvaraRadera