onsdag 6 mars 2013

Piskat och puffat

 Allt i soffan ute på altanen för att ruskas och piskas.


Idag fick jag riktiga vårkänningar när jag kunde piska kuddarna på altanen. Det kan kan man väl alltid i och för sig men idag behövdes ingen jacka (man blir ju varm av att piska) och heller inga skor för det var torrt på trägolvet. Att bara har altandörren öppen känns helt underbart så här års.

Efter röjningen och återplaceringen av alla kuddar, och nystädat som det var, fanns det faktiskt inte en enda leksak i vardagsrummet. I några minuter. Med en lillebror som sov och en storasyster som var på förskolan passade jag på att föreviga detta. Det är sådana här bilder som jag tittar på när det är galet uppånedpåvänt här månadens flesta dagar. Det kan liksom lugna inombords lite att veta att det KAN bli ordning ingen, någon gång. Här får ni kika in i vårt vardagsrum. Om ni vill.



Kuddarna tillbaks i soffan.





Några andra vinklar i rummet. Och där kom visst en en elefant och en kossa med på armstöden, mina ungars snuttefilt. De där kan behövas med en stund soffhäng efter förskolan. 

6 kommentarer:

  1. Jattefint och mysigt med sma "spar" av de sma har och var. Som nar man har gaster och de rakar satta sig pa nagot mjukdjur som gomt sig i soffan.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. alltså den där gula kudden! Så himla fin tillsammans med det andra!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Så fint ni har det! :-)

    SvaraRadera
  4. Härligt med vårkänslor men idag är det vinterkyla hos oss igen. Så fina bilder från ditt hem. Gillar den gula kudden :)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Ni har verkligen supermysigt och fint hemma hos er! Härligt med så många kuddar :)

    SvaraRadera