tisdag 20 december 2011

Att visa granen lite närmare

Häromdagen visade jag några bilder från Lillys rum iklätt rött julsken. Sarah med bloggen Vardag hos Pi frågade om jag kunde visa några närmare bilder, självklart kan jag det! Det är ju extra roligt när det efterfrågas. Här kommer några.

Dagen till ära (igår) kom den första snön och lade sig på altangolvet utanför Lillys fönster. Passande när granen skulle fotograferas.



Advensgranen från By Rydens. Den observante ser att de satt klisterlappen uppånedpå.




Advensgranen är liksom dubbel, med urstansade hål och stjärnor. På insidan sitter ljusslingan som ger ett svagt svagt sken.



Den här tjejen ville såklart också vara med vid fotograferingen.




Morgonmys med granen. Hon är verkligen förtjust i den.

5 kommentarer:

  1. Den här granen är ju verkligen jättefin! Skulle passa fint i barnens rum här hemma. Får man fråga vart du köpt den? Kanske finns nån webshop som säljer den?

    Ha en bra dag!
    Kram Charlotte

    SvaraRadera
  2. @Charlotte
    Såklart man får fråga :)
    Vi fick den av Lillys gammelfarmor förra året men jag tror den är inköpt på Bergmans möbler i Jönköping.
    Jag vet att även Olgas hus och Tyghuset i Taberg är återförsäljare av By Rydens, så du kan ju alltid höra runt om de har någon kvar. Tyvärr ser jag inte granen i By Rydens julkatalog 2011. Men man vet ju aldrig. Som sagt fråga skadar inte, de har säkert någon kvar i gömmorna.
    Ha en bra dag du med! Kram Linda

    SvaraRadera
  3. Jag är lite kär i granen. Men som du skrev här ovan så finns den inte med i årets sortiment. Stor synd och skam. /Sahra

    SvaraRadera
  4. @Sarah
    Hihi, roligt att du är kär i granen. Men visst är det synd att den inte finns kvar... Du får leta på Blocket eller liknande.

    SvaraRadera
  5. Vilken fin gran, en sådan har jag aldrig sett förut!

    SvaraRadera