tisdag 20 december 2011

Att digga julmusiken

Vi spelar ofta musik. Barnmusik och vuxenmusik om vartannat. Nu är det mycket julmusik på både barn- och vuxenfronten. Oavsett om det spelas julmusik eller annan musik är Lilly snabb att springa fram till tv-bänken och dansa när det kommer låtar hon gillar. Och när vi åker bil, då är det en fröjd att se henne digga. Hon skakar på huvudet och skumpar upp och ned i stolen.

Här får ni se några av dagens danser. Missa inte fotarbetet. Det ni. Blir hon en dansare eller en dansare tro. Med en mamma som gillar att dansa gör det mig inget om hon vill såklart.

Om ni undrar varför hon inte är klädd beror det på att hon klär av sig nästan alla kläder nu för tiden. Hon gillar att gå i bara blöja. Tröjor drar hon ofta ned så de sitter som en kjol. Byxor och strumpor tar hon av sig. Pyjamas med tryckknappar knäpper hon upp och hoppar ur. Pyjamas med dragkedja ålar hon sig ur. Så på grund av att jag inte orkar klä på henne stup i ett eller orkar med dusterna som blir när jag försöker så går hon istället i klädd endast en body som hon inte lyckas ta av sig.

  
 Tryck på play-knappen för att starta. Höj volymen redan innan, annars är det lätt att missa när hon bankar "takten".

1 kommentar:

  1. haha påminner om min systersdotter Valencia som gör likadant så fort hon hör lite musik =)

    SvaraRadera