fredag 11 februari 2011

Vårlek

Det var ju allt annat än vår utomhus idag, så för att pigga upp oss lite lekte vi vår genom att ta på Lilly ljusa jeans och en Pippi-tröja. Ger Pippi-tröjor även dig vårkänslor?? Som vi har väntat på att vår bebis skulle växa i denna tröja, trodde aldrig det skulle ske ;-) Men nu var den lagom. Hemstickad av mormor såklart, i mjukaste bomull.
Trots förfärlig blåst lyckade vi ta oss till Ikea. Lilly sov gott i vagnen med en filt hängandes över suffletten. Hon hade det nog bara extra mysigt där inne. Det var inte lika mysigt för min öron som värkte trots mössa långt neddragen. Men som tur var väntade värmande kaffe och mysigt sällskap, så det var värt att ge sig ut i skitvädret.
På köpcentret träffade vi BB-vännerna Alicia och Åsa. Lilly och Alicia som har väldigt lika smak gällande saker och ting har nu dessutom likadana sittvagnar. Och även om det inte var exakt likadana tröjor så var dom lite söta där i sina beige/röd/blågrå tröjor och orange skedar när de intog sitt mellanmål.
Lilly med sin BB-vän Alicia på Ikea.

3 kommentarer:

  1. Alltså kan man bli sötare?? Pippi tröja och allt vilken lite liten busunge :)
    Som svar på din fråga angående barnköket. Japp vi har byggt det själva av fläktskåp ifrån ikea och det är verkligen verklighetstroget :) Om du gillade det får du gärna rösta på vårat kök på ikea livet hemma sida :) Mvh isa

    SvaraRadera
  2. @isa
    Tack :) Vad roligt att du lämnade en lite kommentar!
    Imponerande köksbygge, såklart jag vill rösta!

    SvaraRadera
  3. Vilka små tuffingar :)
    Man blir så glad bara av att se dem!

    Kram Marie

    SvaraRadera