tisdag 28 augusti 2012

Höstnytt i garderoben

Storasyster har fått en uppsättning i lila och grått. Även en lillebror behöver ju höstekiperas.


Åhléns har verkligen lyckats med sin höstkollektion tycker jag. Det blev några plagg därifrån. Jag gillar att köpa flera plagg ur samma kollektion eftersom det blir smidigt att mixa och matcha. Blir de ena tajtsen smutsiga kan man byta till de andra. En två-åring blir ju ganska ofta smutsig, precis som de ska.

Lillebror fick en fleece-overall från Åhlens men efter att övervägt saken får den åka tillbaka till butiken. Anledningen till att jag köpte den var för att jag tror han kommer behöva en större overall än den Lilly hade som bebis. Valter är född i april och Lilly i juli och det betyder ju nästan en storlek på kläder. Men. Åhléns 74/80 var lika stor som Lillys overall från Polarn & Pyret i 68. Kille får därför ikläda sig Lillys röda wind-fleece och så får den fungera så länge som den räcker. Kanske lagom till mellandagsrea. Höstjacka på en liten kille är kanske onödigt men jag kunde inte motstå den. En marinblå parkas med svarta knappar och grått foder. Ursöt från Kappahl. Den får det bli även om det är onödigt. 



Valterpalter prova parkas i pyjamas och sen nya mössa och Lillys röda fleece.

7 kommentarer:

  1. Jag ska kolla in Åhlens nästa gång jag är i Örebro! Gillar deras kläder.

    SvaraRadera
  2. ÅH så mycket fint & parkasen var underbar, den måste jag titta på till Eliah:) Vilken storlek har du till Valter?

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad kul att du gillade :) Jag köpte faktiskt 74. Tvekade länge mellan 68 eller 74, men de skiljde inte så mycket. Och den "funkade". Valter väger 6200 nu. Du får visa sen om du köper!

      KRam Linda

      Radera
  3. De ser härligt höstekiperade ut de små :) Här hoppas jag på att en del ska kunna återanvändas och en del får komletteras. Nog dags att börja kolla för att inte allt ska ta slut

    SvaraRadera
  4. vilka härliga färger och kläder. Älskar det lila och grå :)

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Åh, vad mycket fint! Jag är (som du kanske sett på min blogg) också väldigt förtjust i lila och grått! Finns kläderna i mindre stl, säg 74-80? :-)

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just dessa kläder börjar på 86/92, så tyvärr. Men Åhlens har ju även mindre barnkläder, vet dock inte hur kollektionen ser ut för hösten.

      Radera