måndag 16 juli 2012

Lika eller olika



Det är något speciellt att klä Valter i kläder som Lilly hade som bebis. Jag kan inte beskriva vad men det är något med det som jag gillar. Kanske gör det att jag lättare kan minnas bebistiden med Lilly eller kanske handlar det bara om det liksom skapar ännu mer familjekänsla. Har ni känt lika dant? Kan ni sätta fingret på vad det är.

Eller kanske är det så ytliga saker som att jag faktiskt gillar kläderna. Att jag vill kunna använda dom igen. Jag gillar heldressar när de är så här små för det är så smidigt att klä på ett plagg istället för två samt att det inte är något som glider upp eller ned. Min favorit bland heldressarna på Lilly var denna rådjursdress. Oooo vad jag gillar den. Men den känns lite för tjejig för att Valter ska kunna ärva den. Däremot den här gröna passar perfekt på lillebror. Jag tog några bilder på honom igår och jämförde med en bild av Lilly i samma dress. Valter är 2 mån och 3v på bilden medan Lilly är exakt 2 månader. Ganska lika och olika på en och samma gång.






Storasyster och lillebror i samma dress.

5 kommentarer:

  1. Jag har ett superfint kort på Julia i en vit brodyrblus och pannband. Hon är kanske tre - fyra månader.
    Jag försökte återskapa samma känsla genom att klä Molly i samma outfit och ta ett liknande kort, men det blev bara fel. Inte alls samma sak. Kanske förståeligt. Jag har inte kunnat låta Molly använda Julias kläder. Det har varit tabu.
    Killarna minns jag inte. Jag vet att L fått ärva mycket, men jag kan ändå inte riktigt minnas att de har haft samma outfits.
    Jättefina bilder och sååå lika är Lilly och lillebror. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Såklart det är speciellt med Julia, dessa minnen ska väl få tillhöra Julia enbart. Lilla tjejen. Kraaaaam

      Radera
  2. Oj, det skulle kunna vara samma bebis, jag ser ingen skillnad! :)

    SvaraRadera
  3. Åh, de är ju jättelika! :-)

    SvaraRadera
  4. Så lika , så fina!

    Hos oss finns det inte småsyskon fast nu är min syster gravid och både hon och jag läääängtar tills vi får plocka fram allt det fina jag sparat från Ella. Hon längtar efter de gosiga små pyjamaserna som Ella hade när hon var bebis. Just bebissakerna har jag haft svårt att skiljas från . Allt fint är sparat

    SvaraRadera