onsdag 18 juli 2012

Förstapris för trädgården



Jag gjorde det med Lillys rum. Nu har jag gjort det igen. Fast med stenläggningen på framsidan. Kammat hem ett förstapris alltså. Tror ni jag är glad. Om. Så glad.

ByggMax har en sida som heter Byggla där man kan dela med sig av sina renoveringsprojekt. De utlöser emellanåt tävlingar med olika tema. Denna gång hette tävlingen "Stenlagd uteplats och trädgårdsgång". Det är ju precis vår framsida. En entrégång och en gång mellan entré och garage, samt en uteplats i morgonsolen. Såklart anmälde jag mig även till denna tävling. Och kammade hem förstapriset. Visserligen var det inte så många med och tävlade, men jag är lika glad ändå.

Såhär lyder juryns motivering: "Ett omfattande stenläggningsprojekt utfört med stor omsorg och ordentligt detaljfokus. I projektet får vi se flera olika typer av stenläggning och stenarbeten och se hur flera beståndsdelar vävs ihop till en harmonisk helhet. Inspirationsnivån är hög då vi får följa projektet från första ritning genom omfattande markarbeten till ett fantastiskt resultat." Ni förstår att jag är glad för dessa ord va.

Om ni vill kika på tävlingsbidraget hittar ni det här.
Om ni vill titta på fler bilder från vår entré/framsida kan du trycka på menyalternativet "Mitt hem - entré" på högersidan eller här.

7 kommentarer:

  1. Grattis! Så roligt.
    Det är du verkligen värd, för er trädgård är superfin.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad kul :) grattis kram Diana

    SvaraRadera
  3. Vad roligt! Stora grattiskramar!

    SvaraRadera
  4. Grattis! Vilken fin motivering, klart du ska sträcka på dig lite extra. Hoppas det var ett fint pris ni vann. Kram /Nellie

    SvaraRadera
  5. Grattis! Fasen va kul! :)

    SvaraRadera
  6. Det är ni väl värda! Grattis!!!!!!

    SvaraRadera
  7. men GRATTIS & hurra vad roligt!

    SvaraRadera