torsdag 12 juli 2012

Minibilder från djurparken

En dag i djurparken.

Hur jag kunde åka till djurparken utan att säkerställa att batteriet var fulladdat i kameran är en gåta. Jag trodde åtminstone jag förberedda ordentligt när jag satt batteriet i laddaren. Men istället för att laddas så laddades det av någon konstig anledning helt ur istället. Mobilen duger också bra att ta bilder med. Och kamerabatteriet fungerar nu igen.

Största behållningen av dagen för storasyster var nog getterna. Att få springa omkring där i "barnens zoo" och klappa dom helt fritt. Visst gillar hon alla de andra spännande djuren också, stora elefanter, höga giraffer, rytande lejon m.fl. Dock nöjer hon sig att titta i cirka 30 sekunder sen vill hon gå vidare till nästa ställe. Mer, som hon säger. Väldigt ofta. Men hon var belåten och det är det viktigaste. Det var nog ett stort äventyr för Lilly som tog på krafterna. Det dröjde inte mer än fem minuter i bilen så sov hon gott i bilstolen.


3 kommentarer:

  1. Mysigt. Måste också planera in ett zoo besök när jag har semester.

    SvaraRadera
  2. Jag kommer ihåg alla gånger jag var på Kolmården med mina barn när de var små, ibland kände jag mig som ett av djuren när vi satt och åt matsäck och jag ammade en bebis och matade en ettåring och hjälpte en tvååring och folk gick förbi och tittade... :) Getterna var alltid populära, barnen kallade dem för klappgetter, för att man fick klappa dem :)

    SvaraRadera
  3. Jättefina bilder från mobilen, härligt med en dag på Zoo, kram

    SvaraRadera