onsdag 30 november 2011

Att köpa genomtänkta uppsättningar

Något jag lärt mig genom åren som underlättar vardagstillvaron är att köpa kläder i set. Detta tänk försöker jag numer hålla på framförallt vad gäller inköpen till vår dotter. Att slippa stå och fundera på vilka plagg som passar ihop spar i alla fall mig lite energi på morgonkvisten. Och visst är det så att detaljerna gör helheten. Tänk bara vad små strumporna förhöjer helheten om de passar fint in i den övriga kombinationen.

Så att köpa några genomtänkta uppsättningar med variationsmöjligheter var mitt mål när jag igår kväll "trängdes" med många andra användare på Pomp De Lux hemsida. Nu håller jag bara tummarna för att lagersaldona stämde och att allt kommer med i leveransen... Nitton plagg för femton hundra, är inte det vansinnigt bra. Många ombyten kommer säkerligen behövas när lilla damen ska börja förskolan framöver.




 



6 kommentarer:

  1. Visst är det härligt att kunna köpa så mycket fina kläder till så bra pris! Jag och mamma köpte även julklappar till min kusin Alva. Perfekt!

    Lilly kommer bli så fin!
    Kram Lova

    SvaraRadera
  2. Jättefina kläder!
    Satt och provshoppade lite granna till alla tjejerna. Blir dock inte lika billigt då fast man får ju mycket kläder för pengarna i och för sig!

    SvaraRadera
  3. Så fint - jag gillar verkligen färgerna och att det är matchat. Kunde inte komma in på webshopen igår för att ladda ner bilder på det jag handlat, Ska se om det går bättre idag. Ha en bra kväll!

    SvaraRadera
  4. Riktigt fina kläder! Vilket fynd.
    Kram Lydia

    SvaraRadera
  5. Det var mycket för pengarna!
    My little ponny hade jag också. Tyvärr sparade jag inte dom och när de kom igen för ett par år sen så blev jag besviken då de hade bantat ner dem. Det var smala hästar inte alls lika fina men nu är de tillbaka rätt lika.

    Ha en toppen helg!
    Kram Kia

    SvaraRadera