tisdag 28 september 2010

Eldiga färger

Aronia i närheten där jag bor. (Mobilbild: Allt och/eller Inget)
Jag tror jag behöver en ny telefon... för inte har jag systemkameran med mig i fickan på de dagliga promenaderna utan det är min väl använda lite föråldrade mobiltelefon som får fånga de många vackra synerna jag möter. Om man tittar på bilden i en liten telefon ser den ju fin ut men ibland (läs ofta) vill man (iaf jag) förstora och betrakta detaljerna i bilden. Så visst behövs en nyare bättre mobiltelefon med bra kamera. Kanske en Iphone eller? Vill ha!
Trots den låga kvalitén kan jag inte låta bli att bjuda på vissa glimtar. Detta eldiga foto är en sådan. Visst är det fantastiska färger ute nu och det blir bara finare och finare för var dag. Ett tag till i alla fall ;) Så man får passa på att insupa alla höstfärger nu ett tag framöver.

2 kommentarer:

  1. Att naturen är fantastiskt bra på att matcha höstfärger, va?!
    Jag har sänkt de ordinarie priserna på Lunafigurer nu.
    Kram Malin

    SvaraRadera
  2. Hej.

    Ja nu skulle det vara roligt att bege sig ur och ta lite bilder på alla fina färger, det är bara frågan om när, tiden går för fort, dagarna bara rusar förbi här. Nu är fokus på att hitta vinterskor till lilla sessan, måste bara ta mig upp på stan. Man hinner ju ingenting när man börjat jobba. Men till helgen bara ska jag hinna shoppa.

    Hoppas ni mår bra.

    Kram Mia

    SvaraRadera