tisdag 13 juli 2010

Vilken underbar dag

Den fina presentinslagningen från butiken Butiken.

Dagen har innehållit precis vad jag önskat mig; en gullig dotter som började dygnet med att sätta rekord i antal natt-sovtimmar, fin present från en underbar make, föräldrarna på besök, mammas hemgjorda jordgubbstårta och inte att förglömma, en härlig efterlängtad rejäl åskskur. Så rejäl att den slog ned i grann-grann-huset..., dock inte direkt efterlängtat.
I det fina paketet ovan från maken fanns en sommarljuv långklänning vilken jag kommer mysa många dagar i i sommar. Paketet är från butiken Butiken, vilken utsågs till Årets butik 2009. Vilken underbar födelsedag, TACK för alla gratulationshälsningar!

1 kommentar:

  1. Låter som en mysig dag :) Tack för din kommentar, oftast har de en morsa som står och fjantar sig bakom kameran ;) Tror det bidrar en del till glada miner, Liam får man uppehålla och tramsa med så fort han ska vara med på kort, han är så snabb och har spring i benen jämt så han blir bara suddig annars. Kommer du lägga upp en liten blid på er flicka? (Lilly?) jag är nyfiken :) Ha det bra! Kram

    SvaraRadera