lördag 19 juni 2010

Lampan med stort "L"...

Golvlampa från BoConcept.


Idag har vi äntligen köpt en golvlampa till vardagsrummet! Vi har letat mer eller mindre under drygt ett. Idag är vi nöjda åter på ruta ett :)

I samband med att vi köpte soffa till vardagsrummet såg vi lampan som då stod uppställd bredvid soffan. Vi fastnade för den direkt men av någon anledning ville vi ändå se vad som fanns för övrigt på marknaden. Tiden gick och ingen lampa dök upp hemma hos oss, tills för två veckor sedan då vi trodde att vi hade hittat lampan med stort "L". Spända och förväntansfulla skulle vi ställa den på plats men OJ vilken "katastrof" det blev, den gjorde sig inte alls hemma hos oss! Man blir ju ledsen på sig själv när man gör ett sådan "fel-köp" och det känns besvärande att behöva fråga om att få lämna tillbaka en vara som var särskilt hemtagen p.g.a. vår beställning. Det hela löste sig utomordentligt - tack Tyghuset!

Efter detta krångel kom jag att tänka på lampan som vi ursprungligen tittat på på BoConcept och åkte för att åter igen titta på den. Jag fick till och med lov att låna hem den för att se hur den ser ut hemma hos oss (man vill ju inte göra samma misstag två gånger...). Igår när vi lånade hem den kom samtidigt ett sms med erbjudande om 20 % rabatt, man undrar ju om det var ett tecken ;)

Lampan "Bucket" passade fint och blev som vi hade tänkt oss, vilket i sig kändes som en belöning efter detta krångel. Men inte nog med det. Idag när vi skulle betala fick vi, istället för 20% rabatt HELA 50% RABATT! Tack BoConcept för fin service och välkommen rabatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar