fredag 4 mars 2011

Dagsvikt

Min stjärna.
Lilly hälsar bloggvärlden att hon nu väger 7800 prick, är 69,2 cm lång och har ett huvudomfång på 44,1 cm vilket betyder att hon nu vuxit i sin gröna ärtmössa från Nova Star. Mössan som var tänkt som en höstmössa men nu blir en perfekt vårmössa istället. Och tänka sig att mamman redan hittat en söt jacka som skulle kunna matcha mössan. Den tål att tänkas på, jackan från Lindex alltså. Fast egentligen var det nog Alicias mamma, Åsa, som först var framme och ryckte i jackan idag. Men våra tjejer har ju haft likadana kläder förr... Som denna gången eller denna eller kanske denna eller varför inte denna... Så varför skulle de ha något emot att ha lika söta hjärtan-jackor??
Härlig vårjacka från Lindex. (Bild: www.lindex.se)

6 kommentarer:

  1. Så söt hon är i sin gröna mössa! Jackan är jättefin, visst vill man handla som en galning nu till sin lilla tjej. Jag tycker det är så roligt nu då hon börjar bli lite större så hon kan ha lite andra saker än bebiskläder. Jag köpte ett par hängselbyxor på Lindex som lillan stormtrivs i. Mjuka och sköna och de är så fina på henne också. http://www.lindex.com/se/Product/Product.aspx?id=12609469&styleid=12609467&path=3403475;3215210;3232580;3454164;111361

    Så häfigt att de gillar samma kläder Lilly och hennes kompis ;-)

    Vet du vad! Lillan lärde sig att klappa i händerna idag :-) Maken sjöng och klappade och då gjorde lillan likadant. Vi har nog försökt var och varannan dag men det var idag hon ville börja :-) Nu klappar hon hela tiden.

    Sv: Visst är hon söt :-) Men det är inte deras bebis utan Ellen är mitt kusinbarn som föddes i slutet av januari.
    De som jag fotade har nog inte fått sin bebis än. Jag skriver nog för de kan ju vara på BB nu ;-)

    Kram på er! / Sara

    SvaraRadera
  2. Åh, jackan är verkligen superfin! :) Den hade jag lätt kört på! Lindex har väldigt många fina barnkläder!

    SvaraRadera
  3. Åh den jackan är ju sååå söt. Jag har också spanat på den trots att jag inte har en dotter. Så underbar. Det finns mycket fint till era små prinsessor. Killkläder hittar jag inte så mycket kul nu. Men det kanske känns så för er också fast tvärtom :)

    Idag tittade det upp en liten tand i Henrys mun. Hihi. Äntligen även om man inte ska tänka så ;)

    Hoppas ni haft en fin helg.

    Ses i veckan. Kram kram

    SvaraRadera
  4. KÖP FORT! Den där fanns i blått förra året, men var borta i ett nafs i hela stockholm. Hittade en i strl 62 och behövde 86, typ... Jag skulle inte tveka :)

    SvaraRadera
  5. Tack alla, ni har övertygat mig. Besöket är redan avklarat på Lindex :)

    SvaraRadera