onsdag 27 april 2011

Svarta eller vita korgar

Svarta eller vita. Korgar alltså. Jag har åtminstone bestämt mig för vad jag ska förvara i dom vilket annars ofta brukar dröja. Nu är det färgen jag inte kan bestämma mig för. Ofta frågar jag maken, han brukar ha ett gott öga för sådant här. Jag kan vela till tusen. Ena stunden tycker jag ingen av dom passar, andra stunden tycker jag båda passar. Vitt smälter in bättre, men är lite mesig. Svart blir tuffare men upplevs kanske lite tung. När jag velar som mest brukar jag ta kort och istället titta på fotografiet. Jag vet inte vad det är men något särskilt är det med foton. För när man tittar på dom istället kan man se saker på ett annat sätt liksom. Nu har jag nog bestämt mig. Och ja, det blev som maken sa från början. Vilken tycker du?

 

8 kommentarer:

  1. Först vill jag säga att ni har så snyggt i köket, modernt och fräscht!
    Jag tycker helt klart de svarta korgarna. De blir en bra färgklick mot den vita väggen och tar upp den svarta bänken och köksmöblerna.
    Det lät proffsigt va?
    Nu är jag nyfiken vad du ska förvara i dem?

    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. har total missat dit kök vännen. Gud så snyggt det var och vilken fin bänskiva och härligt ljusinsläpp!!! Knivig fråga men det är ju en köksfråga så då passar det extra bra med kniva sådanna ;) Förlåt för min torra humor börjar bli lite trött!!! Nej för att återgå till korgarna. Jag diggar skarp dem svarta. Nu har jag skrollat upp och ner bland dem två bilderna ett tag och ja jag håller fast vid min svarta åsikt!! dem bryter av snyggt. Men vad känner du själv kan du inet byta och variera. börja med svarta och sen ha vita på hösten?? Kramar

    SvaraRadera
  3. Jag skulle ha valt de svarta korgarna då de bryter av fint mot det vita.

    Lycka till med ditt val :-)

    SvaraRadera
  4. Svart. Det fördelar tyngden mellan det mörka golvet och bänkskivan. Gardinerna gillar jag skarpt (från Marimekko, eller hur?)

    SvaraRadera
  5. Definitivt de svarta, de bryter av mot både väggen och hyllan.
    Lycka till!
    Hälsningar från Hos Madeleine

    SvaraRadera
  6. Jag tycker absolut de svarta. De vita försvinner. Vilket underbart kök du har!!

    SvaraRadera
  7. Absolut de svarta :-)

    SvaraRadera
  8. Tack för er hjälp och för era fina kommentarer! Nu står de svarta på plats och jag har börjat stoppa lite saker i dom. Dagliga vitaminer i sådana piller i ena korgen, disktrasor i den andra och så tänkte jag nog ha några extra kökshanddukar i den tredje. När till hands vid diskbänken.
    Tack igen, vad roligt det är när ni lämnar kommentarer! Kram Linda

    SvaraRadera