onsdag 27 april 2011

Nu drar tjejerna till polisen

Randiga som fångar.
Idag åker tjejerna i familjen till polisstationen. Randiga som fångar är vi men vi hoppas att de inte spärrar in oss utan släpper oss efter fotograferingen. Vi ska skaffa oss pass, även så små som Lilly måste ju ha pass när man ska ut och resa. Våren har gått fort och resan närmar sig. Bäst att göra sig redo.
Visst är det fint med guldknapparna till det röda och marina??
Tröjan heter Maple Stripe Crew från Peak Performance.

2 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder på er :) Skit snygg tröja också. Kula tt se att det är fler som gillar att matcha sina kläder med dotterns ;)

    Va kul då blir det henens första pass :)
    Hoppas det gick bra!! Det är lite lurigt att få bilder på dem små i den duma kameran hos polisen. Ell var 7månader när vi ficksade henens pass och vi var där i över 3timmar för hon kolalde in i kameran på rätt sätt enlig tantalonan inför disken. :P

    SvaraRadera
  2. SV: @Isa
    Hihi, det flesta dagarna är vi väldigt omatchade. Jag skrev något annat inlägg om att matcha kläder mellan mor och dotter för ett tag sedan och efter det har det varit lite roligt att fotografera oss de dagar vi matchar. Kanske blir det oftare och oftare, för lite skoj är det ju allt :)
    Oj, tre timmar för att få till bilderna. Det låter som en nitisk tantalona ;) Lillys kort blev klara på två tagningar. Mina också. Och vi såg nog ungefär lika roliga ut båda två på våra kort, men vad gör väl det. Killen i luckan var i alla fall nöjd med bilderna, han var nog inte lika noga som hon som tog era bilder..
    Kram Linda

    SvaraRadera