onsdag 23 februari 2011

Strukturerad mars

Häromdagen (i detta inlägg) visade jag en bild från Freshome, där de med post-it-lappar försökte skapa förutsättningar för ordning och reda. Nu har jag apat efter och såhär blev det hemma i vårt kök. Och det finns fortfarande plats att kludda på anslagstavlan Kludd från Ikea. Tidningsställ från Village.

7 kommentarer:

  1. Snyggt! Jag skulle också behöva en kalender. Har sökt efter Kerstin Frykstrands kalender på nätet men tyvärr inte hittat någon.

    Men Linda! Jag fick nästan ont i magen när jag såg vad du hade för brudklänning! Jag hade också en i siden, tvådelad och från KIK! Haha.. Men jag hade halterneck och kjolen var väldigt lik din men inte exakt lika tror jag.
    Så mycket fina bilder du visade från bröllopet och er bröllopsresa! :-) Det var väldigt roligt att se!
    Jag är 32 och fyller 33 den 5 maj. Blev nästan orolig att vi var exakt lika gamla.. kanske födda på samma dag ;-)
    Ha en fin dag! Jag ska strax stoppa in vår lergryta i ungnen med en fläskkarré i :-) Mums!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Snyggt!
    Oj, vad jag blev sugen på att göra något liknande!
    Kram Lena

    SvaraRadera
  3. @Sara
    Hej Sara!
    Haha, jag blir inte överraskad längre när vi märker allt lika vi har :) Men samma dag är det tyvärr inte, jag fyller den 13 juli.
    Jag upptäckte efter att du kommenterade kjolen att det faktiskt inte riktigt var den på bilden som jag hade. Så vi har nog lika dana kjolar misstänker jag :) Jag håller på att lägga in några nya bilder på de två bröllopsinläggen så kan du se där sen. Nu när jag tänker tillbaka så hette nog kjolen vipp-kjol. Jag minns detta eftersom vi gifte oss på VIP-service och stället jag köpte kläderna på hette Ateljé VIP. Lustigt va.

    Vad gott det låter att göra fläskkarren i lergrytan. Det receptet får du visa på bloggen!
    Kram Linda

    @Lena
    Vad roligt att du gillade det. Det är bara att apa efter, det har ju jag redan gjort :)
    Kram Linda

    SvaraRadera
  4. Men åh, så fint det blev! :) Verkligen!

    SvaraRadera
  5. Superfint!! Tack för iden! Vi behöver verkligen ha ett bra system här hemma o det där skulle funka kanon och så snyggt!
    Kram K

    SvaraRadera