lördag 29 juni 2013

Pioner och pompoms

Ni har väl inte missat IKEAs nya pappersavdelning? Så många fina prylar; presentpapper, presentsnören, pompoms, silespapper, påsar mm. Idag ska vi ha treårskalas i huset så förberedelserna är i full gång. Några presenter är inslagna. Pionerna hoppas jag ska vara lagom utslagna. Både pioner och pompoms ska finnas med som inslag i dagens dukning.


6 kommentarer:

  1. Åh så mycket fint!
    Här blir det fyraårskalas idag, med stora gigantiska trädgårdsrosor.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara bilder! Pioner och magnolior är favoriter och min pion (min första nånsin) har just slagit ut och är så fin. Pysslar med den lite som med Viktor...ser till att det tunga huvudet/blomman inte blir för tungt åt nåt håll :)

    Fint med treårskalas..hur gick det så fort? Alla säger att man ska njuta av varje tid med barnen för att plötsligt är den förbi och jag börjar hålla med fastän Viktor bara är två månader. Nu är den där första spädbarnstiden förbi och jag kan knappt förstå vart tiden tagit vägen :)

    Kram och ha en fin dag!!

    SvaraRadera
  3. Blev så sugen på pappersavdelningen efter dina fina bilder och en kik på hemsidan att jag tog mig en tur ut till IKEA. Där fanns dessvärre ingenting alls mer än en sorglig hörna med överblivet presentpapper. Pappersavdelningen har bara hunnit till vissa utvlda IKEA-varuhus tydligen. Så mitt tips är att kolla upp på hemsidan om ditt varuhus har fått in varorna innan man gör som jag. Ska bli kul när det väl kommer dock :) Ha en underbar kväll!

    /Lussan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åååå jag är hemskt ledsen att jag missade skriva detta. Jag var i Jönköping och där finns denna pappersavdelning, men som sagt inte alls på alla Ikea ännu. Sorry.
      Kul att du gillade bilderna iaf :)

      Radera
  4. Ingen fara ;) Jag fick lite annat med mig hem istället. Du är så duktig på färger, former och fotografering att det är alltid kul och inspirerande att titta in här. Ha det bäst! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men guuuuuud va glad jag blir! Det är så fantastiskt roligt att få så fina kommentarer som du skriver, det värmer. Och inspirerar mig till att fortsätta. Tack fina du!
      Kram Linda

      Radera