onsdag 18 januari 2012

Att ha ett kikhål i dörren

Lilly håller gärna utkik när hon väntar besök. Annars också för den delen.


Att ha ett kikhål i dörren tycker Lilly är toppen. Här kan man spana både på sopbilen, brevbäraren och hålla utkik när vi väntar besök. Igår spanade Lilly efter allihopa. Det var mormor och morfar som skulle komma på besök.

När mormor och morfar kom hade Lilly precis sovit färdigt sin lunchtupplur. Hon hörde dom från hennes rum och ropade "Mo-mo"! Vad som hände med frisyren när hon sov vet jag inte riktigt. Gissar att tjejen varit lite för varm under täcket med kläderna på.

Shortens är från H&M höst 2011, likaså strumpbyxor. Tröjan är från underbara Pomp De Lux.




Nyvaken tjej med riktig Einstein-frisyr.

11 kommentarer:

  1. Men herrejävlar vad söt! Och morgonfrissan känner jag igen, ha ha.

    SvaraRadera
  2. Gudars vilken sötnos, en riktig liten fashionista! Ser ur som något jag skulle vilja ha på mig, men hög midja känns rätt kört. Midja överhuvud taget är rätt kört...

    SvaraRadera
  3. Galet söt är hon iallafall

    SvaraRadera
  4. Vilka toksöta shorts Lilly har! Och jag känner igen det där med ruffset efter sovningar... Lilleman börjar ju ha ganska långt hår nu och ibland är det rejält trassligt :)
    Kram.

    SvaraRadera
  5. Gud så söt hon är!! Och lik dig! Charmig friss! =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du ska bara veta hur glad jag blir att höra detta Magdalena!! De flesta, verkligen de FLESTA, säger att hon är lik min man :) Det kanske finns lite av mig i henne trots allt då :)

      Radera
  6. Haha gud va söt hon e med sitt hår

    SvaraRadera
  7. Vilken otroligt söt outfit!!

    KRAM

    SvaraRadera
  8. Sötaste Lilly! Vad glad jag blev av att se dessa bilder. Morgonfrissan är alltid så söt men Henrys hår är snaggat igen så nu är det inga tovor att reda ut längre.
    Älskar outfiten, du har känsla för det där :)
    Kram

    SvaraRadera