Lilly och jag väntar på några mammor med barn som vi lärt känna genom
Öppna förskola, de ska få smaka helgens
saffransbullar.
Om du som jag inte är så förtjust i russin i vetebröd kanske dessa
även kan passa dig. Man får det goda från saffranet men istället för
russin på toppen penslar man bullarna med smör och doppar i socker innan
servering. Recepet är från
Fiffiga Systrar och ni hittar det
här.
Och skulle ni ha några släta bullar kvar
efter julhelgen kan man ju göra saffranssemlor. För innan jul är väl
ändå att tjuvstarta ordentligt.
Här serveras det bland annat saffransbullar, pepparkakor, glögg och julgodis.
Mammas supersaftiga lussebullar från Fiffiga Systrar.
De där lussebullarna ska jag komma ihåg :) De såg vrålgoda ut!
SvaraRaderaBullarna ser fantastiska ut kram
SvaraRaderaSvar: Helt rätt tänkt! Själv fyller jag år i Januari, ganska tätt inpå den stundande julen och va alltid, som liten, lite avis på lillebror som fyllde mitt i sommaren och fick sommarpresenter.. Men men.. Det där har ju gått över när man blivit äldre :)
SvaraRaderaKram
/Johanna
Så goda dessa bullar ser ut! Har ju lärt mig att äta saffran "på äldre dagar" så dessa måste jag prova!
SvaraRaderaTack för tipset!
Kramelikram
Ser super goda! Har gjort saffransbullar med mandelmassa o de blev super goda och mumsiga ;) ska absolut prova o göra dessa med, precis i min smak ;)
SvaraRaderaTrevlig kväll sötis! KRAM
De bullarna verkar vara helt i min smak :-).
SvaraRaderaVa fint med vasen och rosorna!¨
Kram Ywonne