söndag 10 juli 2011

Tankspridd till tusen

Att hänga tvätt utomhus är skön avkoppling.
Idag skulle vi varit på kalas hos min brorsdotter och firat hennes födelsedag, men av någon konstig anledning glömde vi helt bort detta. Någon ursäkt finns egentligen inte, ja om inte tankspriddhet duger då. Visserligen har vi haft väldigt mycket i huvudet ett tag nu och det i kombination med att vakna fem till femton gånger per natt gör nog att hjärnan blir seg. Pinsamt var det i alla fall att säga att vi faktiskt glömt när broder ringde och undrade om vi var på väg.
Idag var dock första dagen på länge som vi inte hade något alls bestämt. Trodde att vi inte hade något bestämt alltså. Inget besök, ingen att besöka, inga ärenden på stan att uträtta, inget. En äkta hemmadag trodde vi. Visst är det skönt med en äkta hemmadag ibland? Jag var inte hemma riktigt hela dagen för jag åkte tre vändor till sorterstationen med glas, papp, tidningar och plast. Det känns så underbart när källsorteringsutrymmet (hos oss är det matkällaren) är tömt.
Och golvet i tvättstugan hade svämmade över av tvätt, men det var ju enkelt åtgärdat eftersom det var fantastiskt torkväder idag. Visst är det något särskilt att hänga tvätt utomhus?? När man står inne i källaren och hänger tycker jag det är vansinnigt tråkigt. Men utomhus, då är det rena avkopplingen.

3 kommentarer:

  1. Alla kan vi glömma och nog är det något med sommar, sol och värme som gör att man blir lite degig i hjärnan. ;)

    Jag kan bara instämma, att hänga tvätt utomhus är härligt och än mer härligt är att köra ner näsan och lukta när det är dags att plocka in den igen. Tänk att sommar kan lukta så gott! :)

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Visst kan man glömma... Och inte konstigt när man sover dåligt!

    Och ja, jag älskar att hänga tvätt ute :)
    Kram Dessi

    SvaraRadera
  3. Lätt hänt gumman!! Du skratta i hjäl dig om du kom hem till mig för jag är en riktig virrhöna just nu och glömmer allt. Tur att jag vet vad ella heter och jag själv just nu ;)
    Kram

    SvaraRadera