måndag 11 juli 2011

Morgonpromenad

God morgon på er! Här startar dagarna redan klockan sex. Då är vi egentligen inte lika pigga på att gå upp som Lilly men man har ju inte så stor valmöjlighet. Och man piggnar ju till ganska snabbt, för i alla fall kan inte jag motså en massa gosiga kramar och pussar som Lilly gärna delar ut på morgonen. Hon brukar komma in till vårt sovrum och sitta mellan oss i dubbelsängen och dricka sin morgonvälling. Efter det är det dags för en av oss att gå upp. Ungefär varannan dag nu på semestern turas vi om att gå upp tidigt medan den andre får sova vidare. Den som har dragit det tyngsta lasset på natten brukar få sova vidare. När man väl fått sitt morgonkaffe och frukost är det ganska skönt att vara uppe tidigt och det dröjer inte längre än till klockan åtta så är Lilly trött igen och vill sova. Det smidigaste sättet att söva henne är att gå ut med henne i barnvagnen. Det är riktigt mysigt att gå ut tidigt när nästan hela villaområdet fortfarande sover och fåglarna sjunger sin morgonsång. Bara ett stenkast bort har vi skogen och där finns en perfekt promenadrunda med skumpig grusväg som tar ungefär tio minuter, perfekt sövningsrunda. Idag sjöng fåglarna helt otroligt högt. Inte för att det hörs på bild men jag var ändå tvungen att stanna och ta en bild. Se så vackert där är!
Oj vad här kvittrade.
Gläntan som leder oss ut från skogen och tillbaka till vårt villaområde. Här ser ni berget på andra sidan Vättern.

3 kommentarer:

  1. Ser verkligen härligt ut. Det är så skönt att det är så fint väder så man kan ta sig ut på vackra promenader.

    SvaraRadera
  2. En av alla fördelar med barn är just att man får möjlighet att njuta av årstiderna. Sommarmornar är ju ofta sååå vackra! :)

    SvaraRadera
  3. Men oj så vackert förstår att du väljer att ta med vagen ut dit. I dag vakande ella klockan inan klockan sex och ville inte sova middag först nu klockan två. Så det blev inegn promenad för min del utan kast i säng. Själv sitter jag med datan en liten stund men sen ska jag också vila lite. Är bra trött i dag känner jag då jag målade hela kvällen i går. kram

    SvaraRadera