fredag 15 april 2011

Tomt i korgen

Korg-set från Dixie.
Det finns så många fina korgar av olika slag. Stora och små och i olika material. Jag gillar korgar/boxar, men det alltid slutar det lika dant - jag vet aldrig vad jag ska ha i dom. Även den HÄR står fortfarande tom. Vad har du i dina korgar?

4 kommentarer:

  1. Jag vet, även ett av mina problem att köpa snygga korgar både mjuka och hårda och nästan aldrig veta vad man ska ha i dem!

    Men nu har jag fyllt nästan alla och här kommer många tips...
    Jag har tidningar, värmeljus, laddare till våra bärbara, badrumsartiklar, fina stenar på altanen.

    De senaste från Färg & Form finns nu i tvättstugan och en liten rymmer reflexer från i vintras och en större vit är det strumpor i som barnen ska plocka ifrån (är min tanke iaf;)).
    Jag har även runda som jag har skärp/bälten i som står i en byrålåda. Praktiskt!

    Ha en skön helg!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Oj, jag har massor av korgar, askar, boxar. De i hallen är fyllda med vantar och halsdukar och en korg i äkta korgmaterial på toaletten är fylld med toalettrullar, några nummer av Sköna hem och en extra handduk till gäster.

    Ha en fin helg!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Korgar kan man inte få för många av! En virkkorg till garn och annat, en till tvätten, en till tidningar, i hallen har vi många korgar till vantar, mössor, halsdukar, cykelhjälmar, jag har också en korg på toaletten till toarullar. Ja listan kan göras ännu längre.

    Hoppas du kommer på vad du ska ha i dina!

    Kram Charlotte

    SvaraRadera
  4. dDet finns inga gränser för vad man kan ha i dessa korgar. Kanske är dina tomma för att du inte har ngt behov av dem just nu :-)

    Ha en fin lördag

    SvaraRadera