fredag 25 februari 2011

Snurrat in på Japan

En vy jag hoppas får skåda någon gång i livet. (Bild från www.maxiander.se)
Jag har snurrat in på Japan; på körsbärsblommor och på japandockor. Kanske för att det ger mig vårkänslor och kanske för att jag drömmer om en resa till just Japan. Jag hade mycket väl kunna tänka mig att gifta mig i Japan under körsbärsträden på vårkanten, men jag fick ju trots vinterkyla och sverigebröllop ändå njuta av en körsbärsallé i blom. Inte tokigt det heller. Även om jag inte kommer att fotografera körsbärsblommor i Japan i vår längtar jag ändå efter att få knäppa några bilder på dessa underbara rosa rogivande blommor här i min närhet. Fram med kamera och ut med cykeln på fotorunda. Det är vår det. När jag var barn åkte jag alltid på skogsutflykter med min morfar så fort våren visade sig. Han fotograferade och visade mig blommor. Jag doftade och poserade bland blommorna. Kanske är det dessa minnen som får mig att längta så efter våren. Och morfar också för den delen. Jag visade ju några kokeshidockor för ett tag sedan i detta inlägg. Igår hittade jag ytterligare några fina japandockorBoConcept som kanske kunde pryda Lillys rum. Dessa är tillverkade i trä, vilket passar bra i ett barnrum med tanke på att de garanterat kommer ramla i marken en gång eller två. BoConcept har så många accessoarer som faller mig i smaken, möblerna också för den delen.
Mobilbild tagen i butiken BoConcept, för att kunna visa maken vad jag hittat.

2 kommentarer:

  1. Tack snälla, Linda! Vad kul att du tycker om bloggen:). Det ger verkligen inspiration till att fortsätta...du vet, inspiration och motivation kommer och går...;).
    Kram

    PS. har turen att min syster nyss flyttat till Japan, så nog kommer det att bli ett och annat besök dit under åren:). Ser verkligen fram emot det. DS.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset om BoConcept! Gillar dockorna :)

    Jag visste inte att Himla hade handdukar med lin i men det låter fint och bra. Sen är ju vitt alltid fräscht :)

    Sov gott!
    Kram

    SvaraRadera