onsdag 16 februari 2011

Heaven and hell

Efterrätten Heaven and Hell. (Bild: www.recept.nu)
Gillar du Halv åtta hos mig? Jag fnissar ofta åt Helges kommentarer och det är nog mer han än maten som är anledningen till att jag tittar på programmet. Konstigt kan man tycka, för det är väl ett matprogram i grunden. Men idag blev jag rejält läskad av efterrätten; Heaven and Hell. Som det kakmonster jag är bara måste jag göra den! HÄR kan ni hitta receptet om ni också vill göra den.

6 kommentarer:

  1. Jag blev också helt såld på denna! Måste verkligen prövas snart! Ses imorgon.

    SvaraRadera
  2. Fina saker du visar. Och roliga, däcken haha, smidigt ;)

    Tack för din hälsning när jag hade lite otur häromveckan.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Jag älskar halv åtta men missade det avsnittet. Efterrätten ser verkligen galet god ut! Såg ett annat avsnitt nu i veckan då de gjorde co-co glass med ananas-cocktail som jag också blev sugen på att testa.

    Mums :)
    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  4. Kollar väldigt sällan på det, men skulle vilja kolla! Tiden räcker inte till... :)

    Kram Dessi

    SvaraRadera
  5. Det är ju Helge som gör hela programmet :-) Han och hans roliga kommentarer!

    Har du lagat något ur nya kokboken? Till lillan? Jag har inte fått tummen ur och beställt den än.. Den ligger i kundvagnen och väntar ;-)

    Ha en fin kväll!

    Kram Sara

    SvaraRadera
  6. @Sara
    Nä jag har inte lagat ur Jossans bok ännu, bara ur Andra mosboken. Potatis- o broccolipuré samt ärtpuré. Men hon har ätit lite dåligt ett par dagar nu, vet inte om det beror på min mat eller vad ;)
    Men idag drack hon välling vilket hon ratat tio gånger innan. Det stod förresten i Jossans bok att det tar 10-15 gånger för dom att vänja sig vid en ny smak. Skam den som ger sig :) Verkar dock som majsvällingen (Nestlé) passar henne bättre än havrevälling (Semper). Jag tänker att det är smidigt om hon kommer gilla välling, lätt ta ha med sig på resor osv.
    Jossans bok var väldigt fin!
    Tack! Ha en fin kväll ni också! Gulligt inlägg du gjort om speldosan.
    Kram Linda

    SvaraRadera