tisdag 1 februari 2011

Här övas det

Benen indragna och magen upplyft, man måste ju öva på gunget innan man kan ge sig iväg.
Oj, var mamma där... jag ska inte visa än vad jag kan tänker Lilly.
Lilly intar kamerapose istället och gör sin mamma nöjd.
Okey då, jag klistrar väl på ett leende också säger Lilly.

5 kommentarer:

  1. Sötnos där! Vad duktig hon är :-) Så där gör nelia också men jag ser en sak på fotot! Vi har ju inga mattor i huset. Nelias små knän glider ju bara undan om hon ens skulle försöka det där på trägolvet i vardagsrummet där hon är mest. Få ta in en bra matta tror jag :-)

    Ja visst är det hemskt med all skit som de stoppar i oss! Det gäller att hålla sig uppdaterad och tänka själv. Men det är svårt. Man litar ju på att de ska veta vad de gör och kolla sina produkter noga. Ja visst känns det bättre med träleksaker! Jag har tänkt beställa från www.ekoleko.se eller www.ekokul.se tror jag det hette. Mindimus hade ju också en massa bra men jag håller med om att sidan är tråkig! Jag börjar fundera på att köpa ekologiska kläder till lillan och bli lite mer medveten. Såg att kavat hade ekologiska skor :-) Jag tycker också oljan luktade lite sämre än tex weledas. Har du provat estelle och thild krämen? Den var ju underbar! Nelia är ju en torris och den var så härlig att smörja in.

    Lyssnat på skiva än? Den går en stund varje dag här :-)

    Vad glad jag är att du skrev till mig då jag efterlyste vilka som läste min blogg :-D
    Vi följs ju liksom åt i det mesta runt våra töser! Alltid roligt att läsa din blogg och få tips mm.

    Kram Sara

    SvaraRadera
  2. Sötis! :) Och hon växer verkligen så att det knakar om det. Jag håller tummarna stenhårt för att hon vinner omslagstävlingen. Det syns ju lång väg att denna lilla linslus stortrivs framför kameran. :)

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. @Sara
    Visst är det underbart att se alla framsteg som de små gör. Jo mattan underlättar för Lilly. Det är dock den enda mattan vi har... men den är stor och där får hon bra plats att leka :) Nelia kan ju kanska öva på en filt eller nåt, det fick faktiskt Lilly lite hjälp av i början, för då kunde hon lättare dra upp knäna mot magen när filten gled med. Men bara på trägolv är det svårt.
    Jag gillar duschkrämen från Estelle & Thild och krämen. Men oljan sådär. Mitt favoritmärke för tillfället är nog Dermanord, också ekologiska.
    Tack snälla för att du påminde mig om cd-skivan från Libero. Jag satte igång den idag och den kommer vi lyssna mer på. Så söta ljud :)
    Tack gulliga du, det är så roligt att du återkommer till bloggen. Jag kan ju inte hålla mig borta från din heller så mycket fina bilder som du visar där.
    Ps. Kolla din mail.
    Kram Linda

    @Lotta
    Haha, jo det stämmer. Min mor & far var här igår och de hade inte sett Lilly på snart 2 veckor, de tyckte hon blivit jättestor. Gröt gör ju susen :) Maken har varit bortrest i 2 dagar och även han tyckte hon blivit stor ;)
    Kram Linda

    SvaraRadera
  4. Linda vet du vad?! Nelia har börjat få en tand! Den har börjat visa sig i nederkäken :-) Ajaj.. ligger och skrattar på kvällarna då jag ska amma för jag är så nervös att hon ska bita mig. Det kommer att hända det vet jag!

    Dermanord har jag aldrig provat. Måste hitta något till mitt ansikte. Nu helst. Vet du vad jag såg. Vi hade köpt tandkräm till lillan på apoteket. Aco. Inte hunnit använda den och så läser jag innehållsförteckningen och jo där stod det PARABENER! VAD?? I barntandkräm! Kastade den i papperskorgen. Vad har du till Lilly och hennes riskorn?

    Ja du Linda:-) Jag är fast här på din blogg vare så du vill det eller inte ;-)

    Tack än en gång för den fina speldosan!!

    Vi har lagat bebismat idag! Kolla bloggen om en stund.

    Hoppas ni har det bra!

    Kram Sara

    Ps. Har du sett den här bloggen? http://naturligtsnygg.wordpress.com/

    Ps2. Vilket fint efternamn du hade!

    SvaraRadera
  5. @Sara
    Grattis Nelia, vad roligt med tanden! Hihi, jo såklart kommer det hända... men Lilly har varit snäll. Hon bits inte med flit som tur är. Det händer någon gång när hon somnar till, att käkarna liksom går ihop... då gör det lite ont med små tänder :) Men jag är snabb att stoppa emellan mitt finger mellan hennes över- och underkäke. Ni kommer nog kunna samsas, Nelia vill ju garanterat ha mat ;)
    Då tycker jag du ska prova Dermanord. Jag har provat typ alla krämer som finns (lite överdrivet som du förstår, men ändå) och nu är det bara denna jag har sen några år tillbaka. Jag är lite känslig i huden och får lätt utslag av "skit" i krämerna, denna är underbar. http://shop.lillakliniken.se/product.html/face-protection_dermanord_maria_akerberg?category_id=13
    Lilla kliniken är en jättebra webshop dessutom.
    Jag har en tandkräm till Lilly som vi fick av Folktandvården när de var på Öppna förskolan och pratade. jag har inte kollat innehållsförteckningen... hm, det ska jag genast göra. Det är nog Zendiums barntandkräm tror jag. Har faktiskt inte tänkt på detta...
    Å vad jag blev inspirerad av din matlagning!! Vilka fina kuber du har fryst det i. Ica har ju så himla bra Eco-produkter. Äpplena är SÅ goda.
    Nu måste jag kolla länken du skickade med.
    Ha en fin söndag!
    Kram Linda

    Ps. Hihi, tack för komplimangen om efternamnet, det ska jag säga till maken :) Det är ju han som är skyldig till detta ;)

    SvaraRadera