fredag 5 november 2010

Himla vita

Vita Drottningholm från Himla. (Bild: www.maktuk.se)
Att krypa ned i rena lakan är en dröm. Och särskilt i favoritlakanen Drottningholm från Himla. Drottningholm är Himlas enfärgade och sofistikerade sänglinneserie som består av tunna och tätt vävda trådar vilket ger en skönare och svalare bomullskvalitet. Har du en gång testat dessa kommer du inte vilja byta till några andra.
Maken är på tjänsteresa titt som tätt och nu sist skickade jag in honom på Barkaby Outlet när han var i krokarna för att komplettera i linneskåpet. I Himlabutiken där kan man nämligen köpa dessa underbara sängkläder till cirka 30% rabatt!
Och jag säger som Simon & Thomas; lakan ska vara vita och ge lite hotellyx. Dessutom är det ju fräsch, ljuvt och stilrent. Så varför inte unna sig lite hotellkänsla i vardagen. Det mår man ju gott av. Man skulle ha någon som kom och bäddade sängen varje dag dessutom. Det skulle man också må gott av ;-)

2 kommentarer:

  1. Visst är det "grädden på moset" när man får möjlighet att köpa något man riktigt längtat efter!
    Sussa gott och som sagt....har du vägarna förbi så bjuder jag på kaffe!

    Ha en skön helg!
    Kram Lena

    SvaraRadera
  2. Jag kan bara hålla med, fram för mer hotellkänsla i vardagen. :) Och visst vore det trevligt om någon bäddade den där sängen varje dag. ;)

    Ha nu en riktigt fin helg kära LInda!
    Kram Lotta

    SvaraRadera