torsdag 4 november 2010

Vänd om

Snart kan jag vända helt om säger Lilly. (Mobilbild: Allt och/eller Inget).
Nu är det inte långt kvar tills Lilly vänder sig helt om från rygg till mage. Nu på morgonen låg hon och drog i mattan på babygymmet för att få lite hjälp, men det är ju en rackarns arm under magen som är i vägen. Hur gör man egentligen för att lyfta upp denna arm och stödja på den istället.. det har hon inte riktigt kommit på än. Men hon verkar än så länge väldigt glad över att få se världen från detta hållet även om ena armen fastnar under magen.
Nu ska vi iväg på babysim!

3 kommentarer:

  1. Det är härligt att få följa sina barns utveckling och framsteg på första parkett. Och som förälder är man är verkligen stolt som en tupp. Med rätta. :)

    Hoppas ni hade det trevligt på babysimmet?

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Wow vilken tjej!

    SvaraRadera
  3. Hejsan!
    Tack! Vad roligt att du gillade fotot :-) Det är faktiskt taget på hennes 3 månaders dag så det är lite gammalt och är taget med mitt gamla objektiv.
    Oj vad jag känner igen det där! :-D Lillan brukar fastna mot bågen på babygymmet och inte ta sig runt pga det. Hon älskar att ligga på sidan och vrida huvudet bakåt. Hon ser ju saker då som hon inte sett annars ;-) Nelia är inne i ett utvecklinsssprång nu och sover dåligt på natten och gnäller hela dagarna. Hon är inte alls sig själv och det tär på krafterna. Har du läst boken "växa och Upptäcka världen"? Den är superbra och beskriver varför ungen blir så gnällig och kinkig. Skönt att läsa då det är som jobbigast.
    Har också tänkt att köpa giraffen Sophie och har hittat den på en internetbutik men inte beställt den än. Så Lilly gillar den?! Oj vad söt Lilly var på videon! Hennes rörelser liknar ju Nelias hur mycket som helst :-)
    Ha en fin kväll!
    Kram Sara
    Ps. Ser att jag fick en kommentar av dig nu så vi skrev nog samtidigt ;-)

    SvaraRadera