lördag 26 maj 2012

Sova på Spoling

Tupplur på skötbordet.


Båda mina barn gillar/har gillat att ligga på skötbordet som spädbarn. Det är ingen favoritplas för Lilly nu när hon är i "kan själv"-stadiet men hon gillade skötbordet ovan som spädbarn och jag tackar även för att Lillebror gör det. För visst är det smidigt att kunna lägga barnen där medan man tar en dusch. Lillebror tröttnade dock på att inspektera spotlights-lamporna i taket idag så han slog igen ögonen istället.

För att ingen ska tro att jag att jag riskerar att mina barn ska rulla av skötbordet vill jag berätta att skötbordet liksom är skålat. Babyn ligger liksom som i en hängmatta fast på omvänt håll. Vid huvud- och fotända finns också upphöjda kanter. Detta budget-skötbord från Ikea har varit helt fantastiskt och har slagit skötbordet från Baby-Dan med hästlängder. Jag tror att bebisarna gillar att Ikea-skötbordet är skålat och liksom omsluter dom lite till skillnad från ett vanligt helt plant.

Skötbordet Spoling kan vi först upplevas lite ostabilt men jag tror det finns en tanke med det också. Alltså att barnen gillar att det gungar lite. Behöver ni ett skötbord kan jag varmt rekommendera detta.




3 kommentarer:

  1. Smart! Har inte ens sett detta på IKEA, ska tipsa en gravid vännina! Ha en fin lördag!

    SvaraRadera
  2. Härlig bild, klart det är skönt att sova på skötbordet, så söt! kram

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar bild! Så söt han är lillebror!
    Stor kram!

    SvaraRadera