torsdag 5 april 2012

Flera bilder

Under kvällen igår verkade det vara något strul med Blogger. Det försvann nämligen bilder på slutet i mitt inlägg om "Före/efter: framsidan i trädgården". Det kändes lite tråkigt eftersom ni var så många som kikade in här och då nästan bara fick se före-bilderna. Nu är alla bilderna tillbaka i alla fall. Så om du är en av dom som missade bilderna får du självklart kika igen om du har lust.

6 kommentarer:

  1. Gomorron! Inte bara bilder som försvann! Både inlägg o kommentarer försvann! Trodde det var min blogg som hade blivit tagen av virus! Hoppas det är fixat! Kram... Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har fått tillbaka mitt verkar det som. Hoppas det löste sig för dig också! Tack för ditt svar, man tror ju alltid att det är man själv som gör något tokigt :)

      Radera
  2. Jag kunde iallafall se alla bilder. Superfina. Så imponerad.

    Hur känns det? Bebis på gång? Om du inte skriver inlägg varje dag kommer vi bli oroliga och tro att det är något på gång. Då kommer vi bombardera dig med mail och kommentarer. Bara så du vet.

    Känn ingen press att meddela omvärlden om dina påskförehavanden :)

    Kraaaaam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sorry, missat att svara ser jag. Hihi, jag ska försöka förse er med inlägg varje dag :) Vad gullig du är, jag skulle bara blir rörd av omtanken om ni bombarderar mig med kommentarer och mail. Kanske shoppar jag över någon dag med inlägg med flit ;)

      Tror nog att det dröjer någon vecka till även om jag visserligen har väldigt ont i fogarna och kraftigare förvärkar nu. Men man vet aldrig...

      Kram Linda

      Radera
  3. Hej , och tack för söta hälsningar!
    Grymt fin framsida!!!! Och trappan! Visade den direkt för min man, vi ska bygga ny trappa i sommar eller nästa år ... en sådan som ni har skulle bli väldigt fin här, vi får se vad det kan bli.
    Ha en riktigt skön Påsk!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack vad glad jag blir! Ni är flera som skriver att ni visar bilderna för er make, det tar jag som ett gott betyg :)

      Radera