söndag 4 mars 2012

Söndagshäng på Tradera



Några plagg bland dagens auktioner.

Idag sitter jag spänd och väntar på att mina kläder ska bli sålda. Älskar att sälja av på Tradera och Blocket. Det är liksom nåt som triggar mig. Ser det nog som en tävling på nåt sätt - desto mer jag drar in, desto mer kan jag spendera sen. Burkar ni sälja sånt som ni tröttnat på? Eller vuxit ur, åt det ena eller anda hållet, händer ju också för den delen.

10 kommentarer:

  1. Jag försöker men det funkar sällan. Odd Molly plaggen går som smör i solsken. Andra märkeskläder not so good. Jag kör dock bara blocket och funderar på att försöka på tradera. Har dock aldrig gjort det, så jag vet inte riktigt hur det funkar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Odd Molly finns inte i min garderob så det har jag inte testat att sälja. Men andra märkeskläder brukar fungera bra på Tradera, typ Tiger, Boomerang, Boss, Filippa K mfl. Det som brukar gå allra bäst är jeans av olika slag, G-star, Lee, Boomerang mfl. Jeansen kan man få 200-300kr styck och för den pengen tycker jag det är värt att lägga ned lite tid på annonsen. FÖrdelen med Tradera är att annonserna blir billigare än på Blocket. Så om man säljer kläder som inte är "märken" och inte får så mycket för dom så vill man ju inte betala en 30 kr annons per plagg. Tradera kostar några kronor istället beroende på lite vad du väljer för förutsättningar med utropspris osv. Testa Tradera! Bara maila mig och fråga om du undrar nåt :)
      Kram Linda

      Radera
  2. Jag har väldigt långtgående tankar på att göra så. Men det blir ALDRIG av. Har ingen aning om varför faktiskt. Lathet?

    Kramar Kicki

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här ibland. Ibland drar det ut väldigt länge på tiden innan jag kommer till skott. Lathet instämmer jag nog om :) Men det är kul att inkassera lite pengar när det är gjort ;)
      Kram Linda

      Radera
  3. Det är så smart med Tradera och Blocket. ALLA vinner på det, inklusive miljön. Me like! :) Jag är dock dålig på att sälja kläder på detta vis, kanske för att jag inte köper så mycket märkeskläder och då känns det inte så lönt. Jag skänker istället ett par kassar om året till Erikshjälpen eller liknande. Den prickiga klänningen är ju supersnygg! Lycka till med försäljnignen. :) Kram /Nellie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis! Jo det känns bra att ha miljön i åtanke; jag brukar trösta mig med när jag konsumerar att jag faktiskt tänker på andrahandsmarknaden också. Ibland väljer jag att skänka saker på Blocket istället för att slänga dom, det känns också bra. Plus att man slipper åka till sortergården med dom. Alla tjänar, bra bra :)
      Jo här hamnar det kassar i insamlingen också, det tar ju en del tid att sälja/annonsera/skicka osv så man får liksom välja vilka plagg som säljes och vilka som hamnar i insamlingen. Sen kan man ju alltid skänka till några som vill ärva, jag har mina syskonbarn som brukar få en del. Sist var det sånt här kalas :)
      http://alltochelleringet.blogspot.com/2011/08/arva-klader.html

      Radera
    2. Och det uppskattas av både syskonbarnen och föräldrarna ;-) / kram Y

      Radera
  4. Visst känns det bra när man sålt av lite och med gott samvete kan köpa på sig nytt:) Jag har varit med på en klädbytardag i helgen. Andra gången jag är det och det är verkligen supersmidigt, bara att lämna in kläderna och sen åka och hämta det som blev över och ett kuvert med pengar!
    Kram Lina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men jösses vilken service! Hur bra som helst!
      Hoppas du fick sålt mycket av det du lämnade in, så det blev mycket klirr i kuvertet när du hämtar det :)
      Kram

      Radera
  5. jag älskar tradera :)

    Fin kväll till dig
    Kram Louise

    SvaraRadera