onsdag 8 februari 2012

Trötta tjejer



Trötta tjejer i soffan. 


Man blir tydligen trött båda av att vara på förskolan och att vara gravid. Kvällen kunde spenderats med mina kollegor i projektet som skulle spela "öl-bowling" (öl-chans när en självlysande kägla står längst fram och man då lyckas med en strike). Ölen kunde jag ju visserligen gett bort men kände ändå inte att bowling var något för en trött gravidkropp. Istället myser vi hemma. Den lilla tjejen tittar på Pingu och slappar en stund innan sängdags klockan sju. Den stora tjejen myser hos den lilla tjejen och tar en tupplur efter dagen. Maken tar hand om köket efter att ha lagat kvällens middag. Mmmmm, inte så tokigt detta heller.

10 kommentarer:

  1. Mysigt med hemmakväll. Och bra att lyssna på sin kropp. Ha en fin kväll.

    SvaraRadera
  2. Blev så glad över din kommentar hos mig. Tack. Den värmde. Ni ser så söta och fina ut. Har hon sovit på dagis idag? Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alla behöver vi några värmande ord ibland.

      Nä inte idag men imorgon... Undrar verkligen hur det ska gå *lite orolig*. Hon har ätit lunch där nu två dagar i sträck och det har gått jättebra. Imorgon är det som sagt dags för lunchsömnen.
      När vi hämtat henne nu efter lunch vid 11:45 så har hon slocknat direkt när vi kommit hem och idag sov hon nästan 2,5 tim. Så det tar på krafterna att vara på förskolan. Men jag undrar hur länge hon kommer sova där imorgon :)

      Kram Linda

      Radera
  3. Det är rätt - lyssna på din kropp, ta hand om dig! Kram

    SvaraRadera
  4. Mysigt ni har det... fina tjejer! Minns att jag var så trött när jag var gravid! Skulle kunnat sova nonstop! Undrar varför!

    Nattinatti... kram Anna

    SvaraRadera
  5. Men hur skönt ser inte detta ut!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Myspys! Ser verkligen gossigt ut.

    Kram, kram

    SvaraRadera
  7. Mmm, ser ut som en riktig höjdarstund. För båda två.
    Kramar Kicki

    SvaraRadera