1. Dela en rulle med smördeg i fyra delar och pensla kanterna med uppvispat ägg.
2. Portionera ut en fjärdedels hallonröra på varje del. Hallonröran gör du såhär: Tina 250 gr frysa hallon och häll bort spadet. Rör ned 2 tsk potatismjöl. Rör ned 2 tsk strösocker.
3. Strö en tsk vaniljsocker på varje platta.
4. Vik ihop varje bakelse till ett litet paket och pensla med uppvispat ägg.
5. Grädda i ugnen på 200 grader i 18-20 minuter. Servera med en klick vaniljkesella och...
6. Kanderade pistagenötter som du rostar i stekpannan med några matskedar socker. Rosta på svag värme och låt det ta sin tid.
Men så gott det ser ut. Livsfarligt för en gotteälskare som jag
SvaraRaderaMen hur gott såg inte det där ut?? Mmmm! Måste absolut testas :)
SvaraRaderaKikade på din sybeskrivning här ovan, vad duktig du är! Både på att sy och beskriva, vilken processdokumentation!
Kram, Gabriella
oj, det där ser ju rent livsfarligt gott ut!!
SvaraRadera