onsdag 6 juli 2011

Dessie utmanar

Dessie med bloggen Home and desire utmanade andra bloggare att vara med i "ett foto i timmen". Jag lever inte riktigt upp till ett i timmen men här kommer ganska många bilder från vår onsdag.


Kl. 10:30. Lilly sitter på sin Bobby-Car (som hon fick av oss i födelsedagspresent) och väntar på sin mormor och morfar. Tröjan är hemstickad, skor Vincent.

 
Kl. 11:30. Lilly leker med stenarna. Och mormor får hålla koll så inga åker in i munnen.

 
Kl. 12:30. Dagens beting var att klippa häcken men arbetslusten var god och med pappas hjälp tog maken och far bort staketet också. Vi har velat länge om det skulle vara kvar eller ej. Och eftersom det inte fyller någon funktion (i och med att vi även har en häck) så kom vi fram till att ta bort det. Vi kommer ju faktiskt att spara tid genom att ta bort staketet för nu behöver vi aldrig mer fundera över att måla det.

 
Kl. 13:00 Lilly gillar bilar och att åka bil. Här har hon placerat sig i lära-gå-vagnen med Little Anna (ett av Rubens barn som hon fick av sin gammelfarmor i födelsedagspresent) och dockan Julia. 

Kl.13:00 Lilly leker med mormor, Little Anna och Julia. Blus från H&M, byxor från JNY design.

 
Kl. 17:00. Nu har vi åkt till farmor och farfar för att grilla. Där hittade Lilly sin pappas gamla Brio sparkbil från 70-talet. 

 
Kl. 17:03. Lilly hör ljudet från fontänen som går igång på timer vid detta klockslaget. Nu var visst inte bilen rolig längre. Hon kliver snabbt av...

 

Kl. 18:00. Lika bra att ta av kläderna så kan hon plaska så mycket hon önskar i den lilla fontänen. Klänning från Indiska.

4 kommentarer:

  1. Åh, det här var väl ett bra försök! Jag kommer återkomma med fler såna inlägg och uppmuntra andra till att haka på. Så vi gör det igen! :)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. sötnosen själv!!! Härligt att få se månag bilder på prinsessan och även en på dig. =)
    Dock mindre kul med det tragiska som inträffade, tack för att du gav mig lite klar het i vad som hänt. jag håller tummarna stenhårt för att det kommer att gå bra. Nu vet jag inte vad det är exakt som sagt var men vet hur det är att kämpas med närstående och behandligar. Inte kul alls. stor kram

    SvaraRadera
  3. Vilken liten sötnos du har där hemma!

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig dag och så roligt att se att Lilly och Nelia beter sig på samma sätt. Nelia sätter sig gärna i lära gå vagnen och kryper gärna ner i någon korg än fast hon knappt ryms. Hon gillar också sin bobbycar som hon fick av mina vänner på ett års dagen.

    Kram Sara

    SvaraRadera