onsdag 30 juni 2010

En fröjd att tvätta händerna


Att tvätta händerna med denna tvål från Compagnie de Provence är en ren fröjd! Idag var det dags att fylla på den fina flaskan med nya magiska droppar. Droppar som doftar ljuvligt av lavendel. Tvålen baseras på oliv- och cocosolja vilket ger en mycket härlig konsistens. Lavendel anses, inom aromterapin, stabilisera sinnet och framkallar en atmosfär av renhet och lugn. Det kan jag intyga; det finns viss risk för att handtvättningen kommer ta en minut extra om du använder den här tvålen.

Jag gillar förutom innehållet även själva flaska som är enkel och stilren. Flaskan är i glas och känns i och med det lite exklusiv samtidigt som den faktiskt påminner mig om någon medicinflaska. Om det är positivt eller ej beror väl på vilken medicin man tänker på. Jag tänker på en god hostmedicin som smakar lakrits.

Tvålflaskan innehåller 500 ml och räcker väldigt länge. Den känns lite onödigt dyr när man köper den men den är väldigt dryg. Och varför inte unna sig lite lyx i vardagen, det är ju inte så tokigt att njuta några gånger om dagen istället för massor vid enstaka tillfällen. Fast man tackar ju inte nej till båda om man får möjlighet. Den mindre flaskan som ni ser i bild är en handkräm i samma serie, också härlig. Tvålen finns även som 1-liters refillflaska.

3 kommentarer:

  1. Har länge funderat på att köpa dessa dyra droppar, men aldrig kommit till skott. Kanske är dags nu?! Gillar verkligen flaskorna och typografin.

    SvaraRadera
  2. Fina är det allt ;) Piffar verkligen upp badrummet.

    Välkommen till bloggvärlden!
    Kram SOfie

    SvaraRadera
  3. Tycker verkligen du ska unna dig dessa droppar Sofie (Soform), det är både dom och du värda :)

    Tack för hälsningen till bloggvärlden Sofie (room), trevlig när nya besökare tittar in och lämnar en kommentar! Ska genast besöka din blogg!

    SvaraRadera