fredag 16 juli 2010

Krystpresent

Foto: www.butiken.biz
Denna underbara väska från Pipol's Bazaar har jag gått och trånat efter hela våren vilket också tydligen maken uppmärksammat... Nu när vår dotter föddes fick jag väskan i krystpresent!
Jo det kallas tydligen krystpresent. Tidigare har jag bara hört att det benämns förlossningsgåva men enligt det senaste numret (nr 8, 2010) av tidningen Mama har vi ännu en gång influerats av USA. Jag tyckte det lät lite skojigt att kalla det krystpresent så det kommer jag även att göra fortsättningsvis. Jag tycker också att ordet bättre beskriver vilket insats det faktiskt är att föda barn. Det tyckte nog maken också, för när han fick höra att det kallades krystpresent började han fundera på ifall presenten han köpt var "tillräcklig"... Så från och med nu tycker jag vi alla kallar det krystpresent och ger kvinnorna vad de är värda efter en sådan prestation!!!
Underbar väska, underbar make :)

2 kommentarer:

  1. Åh vilken fin väska! Och vilken bra kille du fått tag i. Jag fick minnsann ingen krystpresent... Fast lillen valde att komma ut 6 veckor för tidigt så det kanske inte hanns med. ;)

    SvaraRadera
  2. Ja det sa han ju när ni var här ja............ joooo jag tycker det var en superpresent!!!

    SvaraRadera