torsdag 6 september 2012

Solgult, magsjuka och namnsdag

Magsjuk dotter och solgul present.


Idag är det magsjukedag. För Lilly. Idag mår hon bättre men är trött. Såklart. Jag fick veta när jag hämtade henne på förskolan i måndags att en annan tjej kräkts bredvid Lilly på vilan... Jag trodde såklart att det skulle bryta ut igår natt när jag var ensam med barnen men icke. Igår trodde jag att faran var över. Men icke. I natt mellan 23:30 - 02:30 visade det sig. Så idag tvättar jag lakan. Fem uppsättningar. Och kuddar, spjälsängsskydd, snuttefilt och pyjamasar. Tack och lov att hon är piggare nu. Måste berömma henne eftersom hon inte gjorde ett enda gnäll ifrån sig. Efter varje kräkning bad hon bara om att få dricka vatten och tvätta händerna och munnen. Såklart. Och rena lakan och pyjamas. Sen somnade hon om. Tills nästa gång. Två år, är det inte otroligt vad tåliga de små kan vara.

Det är inte bara magsjukedag utan och Lillys namnsdag idag. Tänk så lägligt att jag köpte hem några presenter häromdagen. Tänkte att det kan vara bra att ha i gömmorna till en tråkig dag. En fick jag använda som mutpresent häromdagen för att hon skulle prova vinteroveraller. Den solgula fick hon idag. Oj vad hon har lekt med innehållet, hela förmiddagen. En toppenpresent alltså. Ni ska få se senare.




Brusige bandmanskillen är fortfarande piggelin som tur är. Flera på Instagram har undrat var bodyn/strumporna är ifrån. De är från Name It. Och det är svärmor som varit i tagen igen.

3 kommentarer:

  1. Oooh, var kommer det söta påslakansetet med flugsvamparna på, ifrån?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kommer från H&M, tror det var ungefär ett år sedan så gissar att det inte finns kvar tyvärr :( Kul att du gillade det!

      Radera
  2. Ååå så fina kläder er sötnos har!

    SvaraRadera