onsdag 8 augusti 2012

Höstfeeling

Höstfeeling. 1, första inköpet i höstens färg; orange. 2, härlig skyltning. 3, redo för kalla höstvindar. 4, regnigt på altanen. 5, reakap. 6, supergod korvpanna.Semestern går mot sitt slut och på måndag är det vardag igen. Jag tycker det man får höstkänslor av flera anledningar. Reafynden övergår i höstinköp. Regnet fyller brickbordet på altanen. Skyltfönstren fylls med höstfärger. Och även korvpanna är väl lite höstigt på nåt sätt. Men än kan det bli sommar. Eller hur.

4 kommentarer:

 1. Jag vägrar ta H-ordet i min mun. No no. Det är augusti. Fortfarande sommarmånad. Så det så. Kram

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig, jag har också höstkänslor, men på något sätt tycker jag att det är rätt mysigt & skönt med vardag & rutiner, men snart ångrar man kanske sig att man sa det:) Men det är några sommarveckor kvar, så vi hoppas på finväder då, eller hur:)

  Kram Emma

  SvaraRadera
 3. Här är det också sista semesterveckan. Känns både och faktiskt, på något märkligt sätt så är ju vardagen rätt okej även om man helst skulle vilja vara ledig och med familjen jämt :) Jag tillhör dom som gillar hösten, den kalla, klara luften och alla vackra färger.

  Kram
  Johanna

  SvaraRadera
 4. Efter att ha varit en vecka i värmen fick vi veta att det varit jordbävning några mil från vår lilla stad och vi räddade våra sommarblommor från att drunkna i vatten, och vi som precis haft en vecka med klarblå himmel.
  Kram Anita

  SvaraRadera