måndag 23 juli 2012

Några dagar

Lördag: Altanhäng. Strimlad biff med ädelost och päron (recept här). Febrig son. Glass med blåbär och krossad digestiv. Tröttis. Förberedelse av grillningen.



Söndag: Utsikt över Vättern. Kaffestugan med goda räckmackor. Kompisen Ellies häftiga gåstol. Många fingrar för att klä en lillebror. Största larven. Glad tjej.



 Måndag: Hemgjord pesto till grillmaten. Sömntuta. Massor av kolasås. Två bebisar enligt Lilly. Ny storlek till lillebror. Rea-skor.

9 kommentarer:

  1. Mysiga dagar. Underbar sömntuta där :)
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Tack, visst är det en Rabens :D jag blev kär i färgen och bor nu i den så fort jag inte är på jobbet. Gillar din stil med och vi verkar ju ha ganska lika så det är inte konstigt. Nåt annat jag också gillar är instagram. Så himla lätt och roligt. Kanske också härmar...

    Stor kram fina du!

    SvaraRadera
  3. Förresten, jag glömde säga hur mkt havregryn jag har i smoothien...

    jag tar ca 0,5 dl havregryn till 1,5 dl yoghurt och en banan och så några jordgubbar. Allt är lite på en höft men ungefär :D

    SvaraRadera
  4. ÅH vilka underbara bilder! Jag har inte instagram än, men ska nog ta & fixa det:) Hoppas att ni har det underbart hela familjen!

    Kram

    SvaraRadera
  5. marie_k_hansson (mycket innovativt :D) Kommer antagligen att ändra det till någon variant på coffee&coco som passar nya bloggandet...om jag tar tag i det på riktigt någon gång. Kram, kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilka otroligt härliga bilder! Ni ser ut att ha haft det fantastiskt! Stor kram!

      Radera
  6. Underbart vackra och kärleksfulla bilder du bjuder på ♥

    Här kommer ett litet flyttkort från mig. Har flyttat bloggen room of karma till roomofkarma.se. Där finner du mig nu mera:)♥ Välkommen!

    kram CC

    Psst! Jag har smalat av bloggen och gjort den mer användar vänlig till telefoner så man kan se bliggen lättare. Fick synpunkter på att den var svår att följa eftersom den var så bred bla. Nu är det fixat också:)

    SvaraRadera
  7. men ni har varit i Gränna ser jag ..*ler.....

    Gillar det nya utseendet på bloggen ...borde göra något nyt med min med ...men har bestämt mig för att inte börja med Instagram ..så det får bli något anat ...men din var JÄTTEFIN!!

    Kram Pernilla på Piazzan

    SvaraRadera