tisdag 3 juli 2012

Lillys två-årsdag

Lillys födelsedag i bilder.


Lilly tackar för era söta hälsningar till henne! Både här och på Instagram. Hon har haft en finfin dag som spenderats hos farmor & farfar nästan hela dagen. Efter förmiddagsfika i morgonsolen här hemma åkte vi till svärföräldrarna. Där har Lilly lekt med sina presenter och även sprungit sjuttioelva varv runt huset. Vi har lekt kurragömma bland buskarna i trädgården, spelat fotboll och busat på gräset. Lekt i plastbilen som kan fyllas antingen med sand eller vatten, idag fylldes den med en mamma och en farmor (dock inte samtidigt) och en massa leksaksfiskar. Vi har plockat sallad i planteringslådorna, grillat hemgjorda hamburgare och lekt ännu mer. Och ätit tårta såklart. Och pussat grodan.

Förresten, vad kul det är med Instagram.

8 kommentarer:

  1. Grattis igen! Ser ut som en härlig födelsedag. Och jag är då en av dem som inte kommit igång med Instagram. Vet inte om jag mäktar med .. informationsstress.... bloggar och Facebook blir nog det jag håller mig till. Twitter känns också för mkt för mig. Solig härlig dag fick Lilly!

    SvaraRadera
  2. Grattis till tvåringen! Viken underbar dag ni verkar haft! Full av liv! Tänk att alla barn tycker det är så kul när man kan springa runt runt!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Grattis i efterskott till sötaste Lilly:)

    SvaraRadera
  4. Ser ut som en bra födesedag :) kram Diana

    SvaraRadera
  5. Grattis i efterskott =)
    KRAM i massor!

    SvaraRadera
  6. Vilka härliga bildet du tar Linda!!!!

    SvaraRadera
  7. Låter ju som en helt fantastisk födelsedag!

    SvaraRadera