söndag 1 juli 2012

Kalasfint idag


Kalasfint i taket. 


Idag har vi haft kalas för min dotter som fyller 2 år på tisdag. Under tiden hon sov middag pyntade vi hemmet med vimplar och ballonger. Vimplarna som jag tillverkade till dopet, och som jag tänkt ska följa med vid barnens födelsedagar, blev en succé i år. När hon var ett år var hon inte riktigt lika imponerad av dom. Men som uppmärksam två-åring inspektera hon idag dessa noggrant.
Gästerna kom med många och finfina presenter. Födelsedagsklänningen från Koeka är ännu ett reafynd som inhandlades förra sommaren i årets storlek.


 
Och så åt vi jordgubbstårta.  Visst blir man tokigt glad själv när ens barn blir sådär upprymda av glädje.

8 kommentarer:

 1. Stort grattis till söta lilla två åringen!!! HIpp hipp hurraaaa!
  Underbara vimplar!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt med kalas! Grattis lite i förskott till 2 åringen!

  SvaraRadera
 3. Meningslöst att göra sig till för mycket till den där första födelsedagen. Vi har beställt specialtårtor och pyntat överdrivet. För vem liksom? Barnen är knappast intressedade. Fast det är klart att det är kul att göra fint för gästerna. De vuxna alltså. Desto roligare när de börjar bli medvetna på ett helt annat sätt som Lilly nu. Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis grattis =)
  Jätte fina vimplar!
  Kramkram

  SvaraRadera
 5. Och det hänger kvar när de är stora också :) När mina barn får vara med om någonting kul blir jag lika glad och upprymd som dom. Härlig känsla det där :)

  SvaraRadera
 6. Härligt, vi hade med kalas igår. Jag hade tänkt göra fina vimplar att sätta upp, men det hanns inte med, får bli till nästa år. Kram

  SvaraRadera
 7. Fina ni är! Hoppas ni hade en mysig dag!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vilken sötnos! Tänk vad fort tiden går ....

  SvaraRadera