onsdag 18 juli 2012

Dagarna tre på Instagram

Om du inte har något konto på Instagram men ändå vill smygtitta lite kan du kika på dessa bilder. Det är mina bilder från dagarna tre.



Måndag: Lilly låtsasringer och säger nåt busigt.  Rensar bland barnkläderna. Små mysiga lillebrorshänder. Nya goda juicen. Lillebror har börjat gymma. Snabbfrallor.



 Tisdag: Kelgris på MiniZoo i Tibro. Mera miniZoo. Nyvaken lillebror. Kvällstrött lillebror. Regn och grillmiddag. Frisk kvällsluft i gummistövlar.




Onsdag: Bra dag på Tradera. Första gången Biryani hos oss, inte sista. Lillebrors nya getingkompis. Lilly inspekterar dagens arbete. Bollbus med mormor i trädgården. Working men.



Många i bloggvärlden är mer aktiva på Instagram än på sina bloggar nu under sommaren. Kanske för att man är mycket mer på språng och då går det så snabbt att bara lägga in en Insta-bild. Om du tycker det händer för lite på min blogg är du istället välkommen att ansluta dig på Instagram om du vill. Jättegärna.

4 kommentarer:

  1. Grattis till förstapriset. Igen. Inte klokt. Du har talang för färg och form. Helt klart.
    Blev det något nytt objekt? Eller annat kul i fotoaffären?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack Sahra! Jo det blev ett nytt objektiv, ett fast 50 mm 1,4. Ska bli kul att lära sig ta kort med det nu :)
    KRam

    SvaraRadera
  3. Åh vilka härliga bilder! Så fina barn du har! TACK för dina fina kommentarer! Vår Eliah är fin han & det är underbart att han är hos oss nu:)

    Hoppas att ni har en bra vecka hela fina familjen!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Jättefina bilder. Många håller till på Instagram, det har du rätt i. Men inte jag...än. Har Instagram, men laddar av någon anledning inte upp något. Än... :)

    Kramar Kicki

    SvaraRadera