tisdag 26 juni 2012

My little bigfoot

2 månader gammal pojke. Strumpor för 4-9 mån från PoP.


Min lille kille verkar vara storfotad. Även om fötterna visserligen är små så är de större än normalt. Strumporna från 0-1 månad (strl 10-12) hade han i en vecka typ; i alla fall de pyttesmå strumporna från Lindex som mest såg ut som en liten häl på nåt sätt. När han blev en månad köpte jag ett litet lager av strumpor i nästa storlek som passade till alla fina kläder vi fått. Efter ett par tre dagar när jag märkte att även dessa gled ned förstod jag att även de var för små. Hallå, det var ju storlek 1-4 månader eller strl 13-15. Pojken var ju bara drygt EN månad. Så jag fick åka en ny runda och inhandla ännu större storlek. De skrattade lite åt mig på Polarn & Pyret när jag köpte strumpor i storlek 4-9 månader till min lille pojk. Han fyller verkligen inte ut dom på bredden men på längden. Och de sitter uppe. Det är huvudsaken. Idag har vi postat de oanvända strumporna till en annan liten kille som är lite yngre än Valter. Hoppas han kan ha dom. De är ju onödigt att de ligger i vår byrålåda.

Idag var Valter på 2-månaders läkarkontroll och fick en OK-stämpel i rumpan. Trots sin hosta och förkylning har han gått upp i vikt. Dagsvikt 5325 gram. Längd 58,6 cm.

4 kommentarer:

 1. Skönt att höra att Melker inte är ensam:) Hihi... Jag har många gånger skrattat och sagt att Melker kommer nog bli en jätte:) Stora fötter och stora händer.
  Jag har iaf lärt mig att inte gå efter åldern när det gäller storlekar. Kul att man redan nu kan se skillnader på sin barn. Matilde hade 50- 56kläder jätte länge. Melker hade 50 i två dagar och 56 i max 2 veckor. :)

  SvaraRadera
 2. Isidor vägde nu 6 kg....det går inte i nån rasande fart men han tar sig!!! Kläderna som han fick när han föddes kan han ha än. Men jag har tröttnat!!! :o))) //SOFIA

  SvaraRadera
 3. Då är det inte bara Elton då! Haha.. Såg fötterna klart och tydligt på ultraljudet i v 19. Lustigt! :)

  Må så gott! Är du nöjd med blogspot förresten?

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, fler storfotade killar :)
   Jo jag är nöjd. Har i och för sig inte testat några andra så jag har inget att jämföra med. Funderar du på ett byte?

   Radera