lördag 19 maj 2012

Isblått från Wheat

En fördel med att få barn med olika kön är ju att få uppdatera klädförrådet. Även om vi fått massor av fint och även fått låna vill jag ju köpa lite själv. När jag hittade en rabattkod med 40 % hos Bibilo.se kunde jag inte låta bli att klicka ett par ursöta isblå linnebyxor från Wheat och två matchande bodys. Favoritklänningen som Lilly hade på sitt dop kommer ifrån just Wheat. Kanske blir detta gossepojkens favoritbyxor.

Använd rabattkoden ”spring” så får även Du 40 % rabatt på ditt köp. Rabattkoden gäller fram till 30 maj 2012.

Isblå chinos i linnekvalité från Wheat. 



 Marinblå kortärmad body med träknappar fram.



Långärmad body med små små stjärnor. Finns även som kortärmad.

4 kommentarer:

  1. Kanon med rabattkuponger och att den håller till slutet på maj - då ska väl bebis ändå vara på rätt sida av magen så att vi vet om vi också får en gossepojk eller en tösabit?! :)

    Tack för dina fina kommentarer hos mig. Ja, diskmedlet är så bra - skummar lite men det blir rent och luktar himmelskt. Och hyllsystemet - det heter cell och kommer från Bolia.com. Vi har det i vardagsrummet också och jag kan varmt rekommendera. Påminner mycket om Montana i utförandet men mycket billigare.

    Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Å tack för ditt svar! Jag misstänkte att det kanske kunde vara från Bolia, vi har sneglat på det också. Men egentligen är ju Montana en favorit men inte priset på den. Vad roligt att höra att ni är nöjda med Cell, nu ska jag genast kolla igen om det finns delar som kan passa i vår hall.

      Lycka till nu framöver!
      Kram LInda

      Radera
  2. Så söta! Tack för tipset och rabattkoden, ska genast titta in!

    Hoppas familjen mår bra nu!
    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de där små linnebyxorna kanske kan passa din grabb i sommar också. Tyvärr har maken fått Lillys förkylning nu. Usch. Jag hoppas Lillebror ska klara sig bara. Hoppas ni mår bra!
      Kram Linda

      Radera