lördag 31 mars 2012

Ugglans ho-ho och gråt



Ugglehalsband tillverkat av "CL.O.T. pärlor & annat".

Gästerna förra helgen skämde bort Lilly med flera fina presenter, bland annat det här fina halsbandet som min kompis mamma tillverkat. Lilly gillar de flesta djuren och tycker det är kul att härma deras läten. Det senaste ljudet hon lärt sig är ugglans. Att få ett uggle-halsband kunde inte komma mer passande. Ho-hooooo, ho-hoooooo. Halsbandet kan ni hitta här om ni är intresserade.

I går kväll avtog de söta uggleljudet och övergick i gråt. När min lilla flicka hade sovit knappt en timma vaknade hon med jätteont i magen. Hon ville att vi skulle sitta hos henne och det brukar hon bara vilja när hon är sjuk. Och visst var hon sjuk, den där jäkla magsjukan är tillbaka. Magen ville inte ge sig och denna gång var det blöjbyten stup i ett istället för att byta nedkräkta lakan. Hela familjen var trött igår kväll så det slutade med att vi alla gick och lade oss med lilltjejen mellan oss.

5 kommentarer:

  1. Stackars lilltjejen. Magsjuka är verkligen den värsta av vardagssjukdomar.
    Krya på er!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för kryapådighälsningen till min dotter. Gillade din skrivning om vardagssjukdomar. För visst finns det mycket mer hemska sjukdomar än lite magsjuka, det är ju övergående trots allt. Men det är ändå jobbigt för barnen när de drabbas. Kram LInda

      Radera
  2. Eländigare vinter har jag nog aldrig varit med om. Alla är sjuka. Allt går runt runt runt. Vi har dock klarat oss förhållandevis bra. Peppar peppar.
    Ludde hade så ont i magen igår att han grät. Han är tålig och tuff. Att han gråter är ett tecken på att något är väldigt fel. Jag misstänkte maginfluensa och tröstade honom med att när han väl kräks kommer det värsta släppa. Det gjorde det också. Men han är fortf lite matt. Hoppas ni får i Lilly något lätt att äta idag. Vätska är viktigast. Kram

    SvaraRadera
  3. Söta Lilly, hoppas hon mår bättre snart.

    SvaraRadera
  4. Åh, stackare! Hoppas hon kryar på sig!

    SvaraRadera