fredag 23 mars 2012

Många års olycka

Krasch kan man väl sammanfatta detta med.



När man tänkt ha en lugn kväll händer det här. Ett stycke stor spegel (knappt 1 x 1 m) och en underbar Globe-vas som rymde mina trähalsband går i krasch. Med i raset faller även ett smyckesträd (under spegeln) och några halsband som går av. Men det bästa mitt i allt. Lilly var inte i närheten.

Detta är alltså spegeln som blev förvisad från vardagsrummet. Där stod den på sidebordet och varje gång jag har tittat på den har jag känt mig som en dålig förälder som låter den stå så. Det räcker ju med att Lilly bara går emot bordet lite för hårt så kan den rasa. Det kändes därför skönt när den byttes ut till en tavla i vardagsrummet.

Spegeln hamnade då på byråerna i sovrummet. Hm, inte bättre det egentligen. Men där inne springer inte Lilly på samma sätt som i vardagsrummet så jag kände inte att risken var lika stor. Och i väntan på att ekonomin skulle tillåta en annan spegel som vi sett ut fick den duga där så länge. Lyssna nu, förra veckan,  f ö r r a   v e c k a n, var jag påväg att skruva upp den på väggen för jag tyckte faktiskt att den kunde få duga där ett ta till. Men det blev inte gjort. Och spegeln blev uppenbarligen inte långvarig på byrån, för när de nytvättade strumporna skulle i lådan igår kväll rasade spegeln några minuter efter att lådorna stängts. Krasch. Jösses vad glassplitter kan sprida sig. Det fanns verkligen i  h e l a  sovrummet.

Hur många års olycka ger det här?


4 kommentarer:

  1. Inte en sekunds olycka blir det. Däremot blir det nog en ny spegel varefter :) Tur att ingen av er kom till skada!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Tur att ingen kom till skada. Ingen olycka tror jag heller att det blir. Kram på er

    SvaraRadera
  3. Jag skulle tro att det bara blir en ny spegel. Ingen olycka alls.

    SvaraRadera
  4. Jäklars vad du har varit produktiv. Jag undrar varför min läslista inte uppdaterats. Hm.
    Iallafall.
    Trist med spegeln och allt annat. Förra året rasade vår takkrona ned. Mycket splitter. Inga barn eller katter i närheten som tur var. Lite läskigt faktiskt.
    Vad kul med skorna. Jag hade inte läst testet, men jag har haft Timberland i alla år, så jag vet att det är bra kvalitet.

    Kram

    SvaraRadera