tisdag 21 februari 2012

En parkas till våren



Ibland fastnar man för saker och denna jacka är nu en sådan. En parkas från Polarn & Pyret. Men, den börjar på storlek 98 vilket blir för stort till min dotter. Tyckte den verkade vara ett bra mellanting mellan en fritidsjacka och en finjacka liksom, alltså en som fungerar både till lek på förskolan och även en lördag på stan. Jag har surfat som en galning efter liknande alternativ men inte hittat så många. Kanske kan ni tipsa mig?! Vad har era barn för jackor till våren?

12 kommentarer:

  1. Jättefin - blir väldigt sugen på en blå! Skulle kunna tänka mig en själv också... :)

    Jag köpte en liknande på H&M förra våren fast i militärgrön. Väldigt fin och välanvänd!! Lycka till. Kram Anna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Samma här, på mig alltså :) Härlig blå färg tycker jag med.

      Radera
  2. De ser verkligen jättefina ut, kram

    SvaraRadera
  3. Oj, så långt har jag inte kommit än. : )

    Ha en toppen dag.
    Kram Kia

    SvaraRadera
  4. Molly har Pop's skaljacka i lila. Den är ok även om vi ska göra något efter dagis. Till helgen har hon annars en kappa eller som nu under vintern en päls. Hon är ju en liten modeprinsessa så hon skulle aldrig få för sig att ha en sådan jacka till klänning och höga stövlar eller uggs. Men jag ska hålla utkik om jag hittar något bra alternativ. Har du kollat Didrikson. Nova Star har en söt jacka på kids brand store. Den är visserligen midjekort. Isbjörn kanske?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst vill man att jackan ska passa även till klänning ju. Molly har full koll hör jag! Härligt :)
      Tack, jag ska genast kolla upp dina alternativ. Har kolla på Didriksson men de är ännu mer "sport/lek" än PoP tycker jag. Nova Stars måste jag kolla in, bums!
      Kram Linda

      Radera
  5. Den är så himla fin, såg den idag när jag var förbi PoP. Vi kör på PoP skaljacka/vindfleece på dagis och sen är jag på jakt efter en lite"finare" jacka/kappa. Jag såg att Mini Rodini hade en jättefin parkas, den var dock ljus(beige) vilket tyvärr inte är så praktiskt;-))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst har Mini Rodini fina saker, såg en parkas-liknande jacka från dom men det var en vinterjacka. Ska kolla den där beiga också. Får nog bli ungefär som du skriver, PoP skal till fritid och någon annan till andra tillfällen. Tack för tipset!

      Radera
  6. Såg ju värsta fina jackan idag på Pomppartyt. Superfin men absolut ingen dagisjacka. Pop´s är ju alltid bra och jag har kört mycket med deras jackor tidigare. Såg en fin från Me too, men fick även syn på en fin hos Lindex. Den funderar jag faktiskt på att ha som dagisjacka http://www.lindex.com/se/barn/flick-86-122-cl/ytterplagg/6687334/Jacka/?styleId=20704243

    SvaraRadera
  7. Såg att någon redan tipsat om Mini Rodini - en kille på E:s simskola har en sådan snygg!

    Vi kör POP skaljacka höst och vår. Har även en lite roligare jacka - förra året blev det HMs "OddMollykopia" och lyckades hitta en vintervariant på KappAhl.

    Name It brukar göra suuuupersöta jackor varje vår. Särskilt i din dotters storlek! Älskar deras fina vårmönster och färger.

    http://se.bestseller.com/name-it/mini/ytterklaeder/ni-mini-overtoej,sv_SE,sc.html

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilka fina tips ni kommer med! Tack!
      Det lutar åt en PoP skaljacka faktiskt. Brukar ni dra ett galonställ över det för att skydda lite mot sand och gegga på dagis eller fungerar det smidigt att tvätta?
      Ska genast kolla på länken du skickade med. Tack!
      Krma LInda

      Radera