söndag 26 februari 2012

En för varje näsa

Kökshyllan belamrad av nässpray. En för varje näsa. Och lite till.


Jäkla influensa, nu vill jag ha mannen på benen igen. Och jag vill att Lilly ska slippa sin förkylning. Hon är inte storförtjust i medicin men idag var vi tvungna att försöka få i henne lite slemlösande hostmedicin. Snuvan rinner ju så lätt ned i halsen på de där små. Min snuva får gärna också försvinna även om den för mig inte är ett stort problem.

6 kommentarer:

  1. Usch och fy!!! Ja man blir verkligen trött på denna förkylning. Min är borta men kvar sitter det i bihålorna....efter nästan 4 veckor!!!! Men men, det kunde alltid vara värre...så tänker jag i alla fall!!! En förkylning är ju ingenting mot vad vi kan drabbas av!! Hoppas i alla fall att ni snart är på benen igen!! Kram EvaMarie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Denna förkylning verkar gilla bihålor, samma på min make. Det är ju precis som du säger, man kunde haft det värre. Vi har en närstående som är allvarligt sjuk och efter detta tänker man annorlunda. Allt som över övergående är liksom inget i förhållande.
      Tack, hoppas dina bihålor blir friska snart också.
      KRam Linda

      Radera
  2. Ja den där kampen med hostmedicin känner jag igen :( Krya på er!

    *svar* Sent svar, men bättre sent än aldrig, ja nova stars nya kollektion är så himla fin! :)

    SvaraRadera
  3. Usch vad jobbigt. Krya på er!
    Kul att du jobbat med FLP. Gick det bra?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag sålde mest för att jag ville köpa produkterna själv. Sålde även till vänner och familj men gjorde aldrig något större av det. Hur går det för dig?
      Tack för krya-på-dig-hälsningen!
      Kram Linda

      Radera
  4. Här har det också konsumerats nässpray och näsdroppar flitigt den senaste veckan :o(

    SvaraRadera